1. Electrified
 2. Battery Electric
 3. Toyota bZ
Izberite

Pojdimo onkraj meja z vozili Toyota bZ.

Začenja se nova vznemirljiva doba. bZ je nova serija vozil, ki razmišlja onkraj ničelnih emisij ter spreminja življenja in izkušnje. Smo na misiji, s katero želimo izboljšati mobilnost vseh ljudi. Zato predstavljamo novo generacijo inovativnih baterijsko-električnih vozil, ki združujejo prefinjen sodoben dizajn in izjemne zmogljivosti. A glavno razliko ustvarja njihova brezemisijska zasnova. S tem bomo še dodatno skrbeli za okolje. Toyota bZ je še en korak na naši poti k trajnostni družbi. Čas je, da gremo onkraj meja in da odkrijemo Toyota bZ.

Navdihujoče možnosti

Boljša mobilnost za vse, ki v središče postavlja človeka.

Toyota bZ ljudi postavlja v središče. Poleg skrbi za okolje, na katero smo ponosni, so to avtomobili, ki so zasnovani tako, da se prilagajajo resničnemu življenju in izkušnjam. Z vozili Toyota bZ ne gledamo le onkraj ničelnih emisj, temveč zagotavljamo boljšo mobilnost za vse. Zahvaljujoč novi namenski platformi električnih vozil, ki je rezultat povsem svežega razmišljanja, gre serija Toyota bZ še dlje in spreminja družbo, v kateri živimo. Mobilnost želimo narediti dostopno in zabavno za vse.

Štirje stebri vozil Toyota bZ

Nova platforma, ki je bila zasnovana za električna vozila, v življenje vnaša nove vrednote.

 • Vi in okolje

  Pri znamki Toyoti si ne prizadevamo le za to, da za seboj ne puščamo nobenih emisij, ampak razmišljamo tudi o čim večji energetski učinkovitosti celotnega vozila. To pomeni, da upoštevamo energijo, ki jo avtomobil uporablja za premikanje, vključno z obnovljivo energijo, kot je sončna energija za proizvodnjo električne energije in maksimiranje dosega. Kot del našega prizadevanja za zmanjšanje porabe energije in odpadkov je mogoče sestavne dele in materiale baterij shraniti za prihodnjo ponovno uporabo ali celo reciklirati v nove baterijske module.
 • Vi in vaš avtomobil

  Z baterijskimi-električnimi vozili predstavljamo novo obliko vozniškega vznemirjenja. Vaš avtomobil je namreč precej več kot le prevozno sredstvo. Toyota bZ razume, da mora biti vaš inteligenten partner. Ta baterijsko-električna vozila uporabljajo najnovejše tehnološke rešitve za zagotavljanje izjemne povezljivosti, medtem ko učinkovito pospeševanje in odlična vodljivost naredita vožnjo izjemno zabavno.
 • Vi in drugi

  Potniško kabino smo preoblikovali v družabni prostor, v katerem se lahko družite z družino in prijatelji. Tiha, prostorna in razkošno udobna vozila Toyota bZ bodo nudila odlično okolje za skupna doživetja. Našli boste dovolj prostora za povezavo, izmenjavo idej in sprostitev na daljših potovanjih.
 • Vi in družba

  Z mobilnostjo brez emisij in pametno tehnologijo v kombinaciji z izjemno zmogljivostjo baterije in najboljšo varnostno zmogljivostjo v svojem razredu Toyota bZ ustvarja varnejšo družbo, v kateri so vsi bolj brezskrbni.

Zakaj izbrati električna vozila Toyote?

Toyota ima z več kot 25-letnimi izkušnjami vodilno vlogo na področju avtomobilske elektrifikacije. Z več kot 18 milijoni proizvedenih elektrificiranih vozil in s 17 elektrificiranimi modeli, med katerimi lahko izbirate, Toyota še naprej ponuja izjemne inovacije, ki osrečujejo stranke po vsem svetu. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam pri razvoju baterijske tehnologije in učinkovitem upravljanju energetskih tokov baterijsko-električna vozila Toyota nudijo zanesljivo in trajno delovanje.

Nove dimenzije v oblikovanju

Od oblike do funkcije je vsak element koncepta Toyota bZ4X zasnovan tako, da izboljša vašo izkušnjo. Naši oblikovalci so s svobodo pogleda v vznemirljivo novo obdobje ustvarili edinstveni športni terenec. Poleg inovativnih funkcij, kot je polnjenje s sončnimi paneli, ki prispevajo k večjemu dosegu, njegova zračna, prostorna in odprta kabina ponuja novo dimenzijo notranjega oblikovanja, ki služi kot "središče", kjer se lahko aktivno družite z drugimi.

Začnite svoje potovanje beyond zero.

Naročite se na novice Toyota bZ in seznanjeni boste z vsemi novostmi o vznemirljivem novem vozilu. Zagotovo ne boste želeli zamuditi prvega modela iz serije Toyota bZ, ki bo na voljo od sredine leta 2022.

Odkrijte več o električnih vozilih