1. EV charging

STENSKE POLNILNE ENOTE TOYOTA*

Energija, ki jo potrebujete za svoje električno vozilo.
Toyota ponuja elegantne stenske polnilne enote, s katerim lahko optimizirate izkoristek svojega priključnega hibrida. Prihranili boste pri gorivu in ne bo vam treba obiskovati javnih polnilnih postaj. Naše kakovostne stenske polnilne postaje ponujajo priročen in stroškovno učinkovit način, da se vsak dan počutite polne energije.

*Polnilne enote Toyota bodo na voljo spomladi 2022. Podrobnosti preverite pri pooblaščenem partnerju.

DOM JE TAM, KJER JE POLNILNICA.

Stenske polnilne enote ponujajo preprost, hiter in cenovno ugoden način domačega polnjenja.

POVEŽITE SE, SPROSTITE SE IN NAPOLNITE.

Stenska polnilna enota ponuja enostaven in učinkovit način za domače polnjenje vašega priključnega hibrida ali električnega vozila. Namestite jo lahko v garažo, na parkirišče ali na dovoz. Baterijo vašega vozila pa polnijo hitreje in zanesljiveje kot domača vtičnica.

VEČ POLNJENJA, VEČ ZABAVE

Stenske polnilne enote ponujajo še več užitka v brezemisijski vožnji.   Redno polnjenje pomeni, da vaš priključni hibrid več časa deluje v tihem električnem načinu, ki varčuje z gorivom in zmanjšuje emisije. Vozniki pa so lahko povsem brezskrbni, saj lahko vsak nov dan začnejo s polno baterijo.

TOK POD NADZOROM

Stenske polnilne enote omogočajo popoln nadzor. Polnjenje lahko načrtujete v avtomobilu ali prek aplikacije MyT. Lahko izkoristite cenejše cene električne energije. In ker so opremljene najsodobnejših evropskih standardov, boste v prihodnjih letih lahko brezskrbno uživali v prilagodljivosti polnjenja.

Z APLIKACIJO MyT IMATE VSE POD NADZOROM.

S pomočjo aplikacije MyT lahko načrtujete polnjenje iz udobja domačega kavča in vedno lahko preverite stanje baterije. Pravzaprav imate lahko popoln nadzor nad vašim avtomobilom kar s svoje dlani.
01

Začnite ali nastavite polnjenje.

02

Preverite stanje baterije.

03

Locirajte prosto javno polnilno postajo.

Prenesite si aplikacijo MyT

POIŠČITE PRAVO POLNILNO POSTAJO.

Toyota ponuja elegantne stenske polnilne enote, ki zagotavljajo izjemno kakovost in neodvisnost. Z njihovo pomočjo bo RAV4 Plug-in Hybrid postal vaš pravi partner.

OSNOVNA STENSKA POLNILNA ENOTA

Odlična za lastnike priključnih hibridov

Največja moč: 22 kW
Vrsta konektorja: Tip 2
Vrste kabla: Mode 3
Dolžina kabla: 6 m
Namestitev: zunaj ali znotraj
Garancija: 3 leta

POVEZANA STENSKA POLNILNA ENOTA

Enostavna daljinska uporaba

Največja moč: 22 kW
Vrsta konektorja: Tip 2
Vrste kabla: Mode 3
Dolžina kabla: 6 m
Namestitev: zunaj ali znotraj
Dostop: zaklepanje/odklepanje prek RFID
Povezava: WiFi ali 4G ali LAN
Garancija: 3 leta

DODATKI ZA POLNJENJE.

VSE, KAR POTREBUJETE.

Ker povpraševanje po priključnih hibridih in popolnoma električnih vozilih narašča, številne evropske vlade ponujajo nepovratna sredstva in spodbude, s katerimi je namestitev domačih stenskih polnilnih enot še bolj dostopna. Različne sheme ponujajo do 75-odstotne subvencije. To pomeni, da je čas za domače polnjenje res izjemno primeren.