1. Discover Toyota
 2. Blagovne znamke in storitve
 3. Toyota Gazoo Racing
 4. WRC
 5. gr models
Izberite

Serija Toyota GR

Čisti športni avtomobili z dirkaškim DNK
Za voznike, ki ljubijo vožnjo. Serijo Toyota GR ustvarjajo čisti športni avtomobili, ki združujejo znanje in tehnologijo inženirjev ekipe TOYOTA GAZOO Racing. Odkrijte zabavo na vsaki vožnji.

Resnična povezava med dirko in cesto

Toyota s svojimi avtomobili že več kot šest desetletij premika meje svetu avto-moto športa ter na ta način izdeluje vedno boljše avtomobile.

Serija avtomobilov z oznako GR predstavlja utelešenje te filozofije. Čisti športni avtomobili, ki so zasnovani z znanjem in tehnologijo iz sveta avto-moto športa, tudi pri vsakodnevni vožnji zagotavljajo zabavo in vznemirjenje.

Občutek čistega športnega avtomobila

Čisti športni avtomobili z oznako GR zagotavljajo adrenalinsko vznemirjenje, ki ga označujemo z japonsko besedo waku-doki. To so emicije, ki omogočajo, da se z avtomobilom združite v eno.

Natančni. Uravnoteženi. Zabavni za vožnjo. To niso zgolj avtomobili za prevoz med točkama A do B. So vir življenja in užitka. To so avtomobili, ki jih preprosto želite voziti..

Odkrijte ponudbo modelov GR

Avtomobili serije GR so zasnovani na podlagi znanja in izkušenj iz sveta avto-moto športa.

 • GR86. Pravi GR občutek.

  GR86 je zasnovan z enim samim ciljem. Ustvariti želi čisti užitek v vožnji. S spredaj nameščenim motorjem in pogonom na zadnja kolesa ter vrhunsko aerodinamiko in optimalno razporeditvijo teže ponuja vrhunski vozniški užitek. 

 • GR Supra. Izjemen občutek.

  Ikonično ime Supra se vrača po 17-letni odsotnosti. To je športni avtomobil v najčistejši obliki.  Z idealno razporeditvijo teže v razmerju 50/50 in pogonom na zadnja kolesa se znajde tako na dirkališču kot na običajni cesti.

 • GR Yaris. Neskončno navdušenje.

  GR Yaris ni običajna kombilimuzina. Zasnovan je v sodelovanju s strokovnjaki ekipe TOYOTA GAZOO Racing ter na ceste prinaša vrhunsko tehnologijo in znanje iz sveta avto-moto športa. Opremljen je z naprednim sistemom štirikolesnega pogona GR-FOUR. S svojo zmogljivostjo, okretnostjo in zanesljivostjo ustvarja neskončno vozniško veselje.