Toyota Eurocare

Brezplačna pomoč na cesti

Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v Sloveniji, pokličite brezplačno številko 080 23 35
 
Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v tujini, pokličite +386 1 530 50 00.

Več o Toyota Eurocare

Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Popolna storitev pomoči za vas in vaše vozilo. Toyotino vozilo ponuja edinstveno kombinacijo kakovostne izdelave, naprednega inženiringa, zmogljivosti. Toyota Eurocare je na voljo pri večini modelov, kupljenih novih pri Toyotinih zastopnikih. 
 
Toyota Eurocare nudi pomoč 24 ur dnevno, vsak dan v letu in ponuja finančno kritje, praktično pomoč in strokovni nasvet v primeru okvare vozila ali bolezni.
 

Toyota Eurocare, v primeru:

• Mehanske okvare
• Da ostanete brez goriva
• Praznega akumulatorja
• Počene pnevmatike
• Da izgubite ključe oz. jih zaklenete v vozilo
• Nesreče 
• ...

Sedem kratkih informacij, pri uporabi storitev Toyota Eurocare:

• Vaše ime in registrska številka oz. številka šasije
To so elementi, ki jih potrebujete pri identifikaciji in uveljavljanju vaših pravic. 
• Telefonska številka oz. številka telefaksa, na kateri ste dosegljivi
Le-te potrebujemo, da vas lahko obveščamo o poteku postopka. 
• Lokacija vašega vozila
Da bi strokovnjak, ki vam bo pomagal, prišel na kraj dogodka. 
• Model in številka šasije vašega vozila
Za oceno tipa rezervnih delov, ki vam jih bomo poslali. 
• Registrska številka in barva vašega vozila
Da bi vozilo lažje identificirali, ko bo pomoč prispela na kraj dogodka. 

• Opis težave
Ideja o tem, kaj se je zgodilo z vozilom, nam pomaga poiskati ustrezno rešitev. 
Druge informacije

Vaše vozilo redno vzdržujte na pooblaščenem Toyotinem servisu. Tako si boste najlažje zagotovili, da med vožnjo vaše Toyote, ne naletite na kakršnekoli težave. Vse storitve mora predhodno odobriti Toyota Eurocare. Pred kakršnimkoli posredovanjem morate obvezno obvestiti službo Toyota Eurocare, ki mora le-to odobriti.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.