Toyota Eurocare

Brezplačna pomoč na cesti

Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v Sloveniji, pokličite brezplačno številko 080 23 35
 
Če potrebujete pomoč, ko se nahajate v tujini, pokličite +386 1 530 50 00.

Več o Toyota Eurocare

Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Popolna storitev pomoči za vas in vaše vozilo. Toyotino vozilo ponuja edinstveno kombinacijo kakovostne izdelave, naprednega inženiringa, zmogljivosti. Toyota Eurocare je na voljo pri večini modelov, kupljenih novih pri Toyotinih zastopnikih. 
 
Toyota Eurocare nudi pomoč 24 ur dnevno, vsak dan v letu in ponuja finančno kritje, praktično pomoč in strokovni nasvet v primeru okvare vozila ali bolezni.
 

Toyota Eurocare, v primeru:

• Mehanske okvare
• Da ostanete brez goriva
• Praznega akumulatorja
• Počene pnevmatike
• Da izgubite ključe oz. jih zaklenete v vozilo
• Nesreče 
• ...

Sedem kratkih informacij, pri uporabi storitev Toyota Eurocare:

• Vaše ime in registrska številka oz. številka šasije
To so elementi, ki jih potrebujete pri identifikaciji in uveljavljanju vaših pravic. 
• Telefonska številka oz. številka telefaksa, na kateri ste dosegljivi
Le-te potrebujemo, da vas lahko obveščamo o poteku postopka. 
• Lokacija vašega vozila

Da bi strokovnjak, ki vam bo pomagal, prišel na kraj dogodka. 
• Model in številka šasije vašega vozila
Za oceno tipa rezervnih delov, ki vam jih bomo poslali. 
• Registrska številka in barva vašega vozila
Da bi vozilo lažje identificirali, ko bo pomoč prispela na kraj dogodka. 

• Opis težave
Ideja o tem, kaj se je zgodilo z vozilom, nam pomaga poiskati ustrezno rešitev. 
Druge informacije

Vaše vozilo redno vzdržujte na pooblaščenem Toyotinem servisu. Tako si boste najlažje zagotovili, da med vožnjo vaše Toyote, ne naletite na kakršnekoli težave. Vse storitve mora predhodno odobriti Toyota Eurocare. Pred kakršnimkoli posredovanjem morate obvezno obvestiti službo Toyota Eurocare, ki mora le-to odobriti.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.