Povežite se in zaživite

Kaj je MyT?

MyT je nova mobilna aplikacija, ki vam omogoča dostop do petih Toyotinih povezanih storitev. S številnimi funkcijami, kot sta Find My Car (Najdi moje vozilo) in deljenje poti, vam MyT prihrani čas, denar in skrbi.

Začetek je povsem preprost. Ko registrirate svojo Toyoto v aplikaciji MyT, se lahko takoj odpravite na pot in začnete odkrivati številne povezane storitve, ki jih ponuja aplikacija. Povezane storitve MyT so na voljo samo na izbranih Toyotinih modelih letnika 2019. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.

Raziščite funkcije MyT


goole-play-storeapple-store


5 načinov za boljšo vožnjo

točka avtomobila
Find My Car (Najdi moje vozilo) Ne glede na to, kako dolgo vas ni bilo
S funkcijo Find My Car (Najdi moje vozilo) v aplikaciji MyT, ki za delovanje uporablja Google Zemljevide, boste v hipu odkrili, kje je parkirana vaša Toyota, ter lokacijo delili z družino in prijatelji.
/
Share To Car (Pošlji v vozilo)

Najbolj preprost način za načrtovanje potovanj
Z aplikacijo MyT lahko izdelate načrt potovanja kar iz domačega naslanjača ali med potjo. Lokacijo pošljete neposredno v navigacijski sistem vaše Toyote in takoj boste lahko začeli s potovanjem.

/
Service Reminders (Opomniki za vzdrževanje)

Nikoli več ne zamudite servisa
MyT pomaga ohranjati vašo Toyoto v najboljšem stanju z opomniki za vzdrževanje glede na dejansko število prevoženih kilometrov, tako da ne boste nikoli več zamudili servisa.

/
Car To Door (Od vozila do vrat)

Brezhibna navigacija od avtomobilskih do hišnih vrat
Prenesite navodila do cilja iz Toyotinega navigacijskega sistema na telefon: za primere, ko morate zadnji del poti prehoditi peš.

/
Driving Data (Podatki o vožnji)

Prevzemite nadzor nad zgodovino potovanj
Aplikacija MyT deluje kot zapisovalnik podatkov o vozilu in omogoča, da pridobite pretekle podatke o vožnji, vključno s hitrostjo, pospeški in številom prevoženih kilometrov. Tako lahko na priročen način pridete do analize poslovnih in zasebnih voženj.

Kako začnem uporabljati povezane storitve MyT?

Pred začetkom uporabe povezanih storitev MyT je treba aktivirati vaš račun MyT. Račun lahko ustvarite prek Toyotinega spletnega mesta ali mobilne aplikacije MyT, za dokončanje registracije pa boste morali navesti več informacij o vozilu.

Za dodatno pomoč obiščite pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil, ki vam bo z veseljem pomagal pri nastavitvi povezanih storitev MyT.

Prevzemite aplikacijo za vašo napravo v Google Play (Android) ali App Store (iOS).

Poiščite prodajalca

Povežite se in zaživite

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Nova Toyota C-HR Nova Toyota C-HR Še bolj hibriden, še bolj povezan, še bolj ikoničen Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC osvojil zgodovinski naslov svetovnega prvaka v prestižni seriji FIA WRC Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC osvojil zgodovinski naslov svetovnega prvaka v prestižni seriji FIA WRC Ott Tänak in Martin Järveoja, voznik in sovoznik ekipe TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, sta z drugim mestom na reliju v Španiji osvojila zgodovinski naslov svetovnih prvakov v vozniški klasifikaciji serije FIA World Rally Championship.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.