1. New Cars
  2. Our range
Izberite
Izberite

Športni terenci Toyota

Najboljši športni terenec za vsako pustolovščino

Terenska vozila Toyota so že skoraj 70 let pojem mogočnosti, neuničljivosti, vzdržljivosti, trpežnosti in neustrašnosti. S svojimi izjemnimi zmogljivostmi brez težav vozijo po zaledenelih prostranstvih Antarktike, po afriških puščavah, islandskih vulkanih ali domačih podeželskih kolovozih... V divjini se počutijo kot doma, potem pa vas vedno varno pripeljejo nazaj v civilizacijo.

LAND CRUISER

Land Cruiser je brez sence dvoma eno izmed najbolj prepoznavnih terenskih vozil na svetu. Skoraj 70 let že rije po puščavskem pesku, blatnih džunglah in globokem snegu. Vozil je pustolovce, humanitarce in turiste na safarijih, celo v mestih je postal statusni simbol. Zaradi svojega klenega značaja je prava legenda. Vozi na vseh celinah sveta, oziroma v več kot 190 državah. Do sedaj so jih naredili že več kot 10 milijonov in tudi tisti najstarejši še vedno hrumijo. Danes je še vedno naustrašen in neumoren, hkrati pa s svojo sodobno tehnologijo ponuja tudi izdatno mero udobja in vozniških užitkov.

Sestavite Land Cruiser Več o Land Cruiser

HILUX

Malo je avtomobilov, ki bi s takim ponosom na svoji karoseriji nosili pesek in blato. A Hilux je robustnež, ki je s svojo trpežno zasnovo kos vsaki avanturi, izzivu in nepredvidljivi situaciji. Znajde se na vsakem terenu. Z novim 2,8-litrskim motorjem je še bolj zmogljiv. Glede na to, da najbolj zahtevne terene premaguje že več kot pol stoletja, je nekakšen štirikolesni sopotnik zgodovine, ki je z lastnimi očmi videl tudi najbolj odmaknjene kotičke našega planeta.

Sestavite Hilux Več o Hilux

HIGHLANDER HYBRID

Highlander Hybrid je utelešenje sodobnega športnega terenca. Je elaganten in dinamičen, hkrati pa mogočen in samozavesten. Odlično se znajde v mestih, hkrati pa se brez zadržkov spopade z zahtevnimi terenskimi izzivi. Opremljen je s hibridnim pogonskim sklopom in pogonom na vsa štiri kolesa. Njegova notranjost je udobna, prefinjena in prostorna, saj ponuja kar sedem sedežev. Sedaj je sploh prvič na voljo tudi v Evropi.

Sestavite Highlander Več o Highlander

RAV4 HYBRID

RAV4 je pred več kot dvajsetimi leti utemeljil razred športnih terencev. Od takrat je simbol vsestranskega avtomobila, ki v enem modelu združuje udobje, moč, funkcionalnost, okoljsko prijaznost, terenske zmogljivosti in odlične vozne lastnosti. Sedaj je na voljo tudi v omejeni seriji Black Edition. Vsi njegovi detajli so zasnovani izključno v črni barvi. Njegova intenzivna črna barva Midnight še dodatno poudarja njegovo eleganco in samozavest.

Sestavite RAV4 Več o RAV4