1. New Cars
  2. Our range
Izberite

Športni SUV Toyota

Najboljši športni SUV za vsako pustolovščino
SUV vozila Toyota so že skoraj 70 let pojem mogočnosti, neuničljivosti, vzdržljivosti, trpežnosti in neustrašnosti. S svojimi izjemnimi zmogljivostmi brez težav vozijo po zaledenelih prostranstvih Antarktike, po afriških puščavah, islandskih vulkanih ali domačih podeželskih kolovozih... V divjini se počutijo kot doma, potem pa vas vedno varno pripeljejo nazaj v civilizacijo.

COROLLA CROSS

Močna in robustna Corolla Cross s svojim visokim položajem za volanom zagotavlja vrhunsko praktičnost, atraktiven izgled in vtis pravega športnega terenca.  Velika stekla ter veliko prostora za glavo in noge zagotavljajo enostaven dostop in udobje, medtem ko deljivi sedeži zagotavljajo dobrodošlo prilagodljivost pri vsakodnevnem življenju ali aktivnih pobegih. V takšni vožnji lahko uživajo prav vsi.

 

Več o Corolla Cross Prednaročilo

AYGO X

Toyota Aygo X je avtomobil, ki s svojo drzno obliko povzroča mestno vročico. Njegova prefinjeno izrazita dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Osupljiva 45,72-centimetrska (18-palčna) lita platišča in poudarjeni kolesni loki zagotavljajo samozavestno držo in mogočnost. Sodobni žarometi LED pa vam vedno osvetlijo pot.

Sestavite AYGO X Več o AYGO X

YARIS CROSS

Samozavestna podoba elegantnega športnega terenca v kompaktni izvedbi bo pritegnila pozornost, kamor koli greste. V novem Yarisu Cross sta udobje in nadzor vedno na dosegu roke. Novi 9-palčni visokoresolucijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, ponuja dostop do povezane navigacije v oblaku in brezžične povezave pametnih telefonov, vključno z Apple CarPlay in Android Auto.

Yaris Cross je opremljen z najsodobnejšim hibridnim pogonskim sklopom. Poleg tega je tudi edini kompaktni hibridni SUV, ki ponuja pametni štirikolesni pogon AWD-i. Odlikujejo ga najboljša energijska učinkovitost v svojem razredu in izjemno nizke emisije CO₂, ki dokazujejo, da je Yaris Cross rojen za zabavno vožnjo in je hkrati tudi izjemno prijazen do okolja.

Sestavite Yaris Cross Več o Yaris Cross

TOYOTA C-HR HYBRID

Toyota C-HR s svojo mišičasto podobo izstopa iz množice. Pravzaprav je začetnik povsem novega avtomobilskega razreda. Združuje sodobni hibridni pogonski sklop, dinamično odzivnost in izjemno vozniško izkušnjo.

 

Sestavite Toyota C-HR Več o Toyota C-HR

TOYOTA BZ4X

Izjemne vozne zmogljivosti

S športnim terencem Toyota bZ4X boste uživali v najboljši električni zmogljivosti v svojem razredu in za seboj  ne boste puščali nobenih emisij. Navor v vsakem trenutku zagotavlja izjemno odzivnost. Zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim štirikolesnega pogona Toyota bZ4X zagotavlja resnično brezhibno vozniško izkušnjo.

Sestavite bZ4X Več o bZ4X

RAV4 HYBRID

RAV4 je pred več kot dvajsetimi leti utemeljil razred športnih terencev. Od takrat je simbol vsestranskega avtomobila, ki v enem modelu združuje udobje, moč, funkcionalnost, okoljsko prijaznost, terenske zmogljivosti in odlične vozne lastnosti. Sedaj je na voljo tudi v omejeni seriji Black Edition. Vsi njegovi detajli so zasnovani izključno v črni barvi. Njegova intenzivna črna barva Midnight še dodatno poudarja njegovo eleganco in samozavest.

Sestavite RAV4 Več o RAV4

RAV4 PLUG-IN

RAV4 Plug-in Hybrid združuje našo najbolj napredno hibridno tehnologijo z izjemnimi električnimi zmogljivostmi. Z njimi bo brezemisijska vožnja še daljša in čistejša. Sofisticirana oblika skriva bogato vsebino. Za pogon skrbita četrta generacija hibridne tehnologije in zmogljiva litij-ionska baterija, ki zagotavljata takojšnji pospešek in najboljši doseg v svojem razredu.

Sestavite RAV4 Plug-in Več o RAV4 Plug-in

HIGHLANDER HYBRID

Highlander Hybrid je utelešenje sodobnega športnega terenca. Je elaganten in dinamičen, hkrati pa mogočen in samozavesten. Odlično se znajde v mestih, hkrati pa se brez zadržkov spopade z zahtevnimi terenskimi izzivi. Opremljen je s hibridnim pogonskim sklopom in pogonom na vsa štiri kolesa. Njegova notranjost je udobna, prefinjena in prostorna, saj ponuja kar sedem sedežev. Sedaj je sploh prvič na voljo tudi v Evropi.

Sestavite Highlander Več o Highlander

HILUX

Malo je avtomobilov, ki bi s takim ponosom na svoji karoseriji nosili pesek in blato. A Hilux je robustnež, ki je s svojo trpežno zasnovo kos vsaki avanturi, izzivu in nepredvidljivi situaciji. Znajde se na vsakem terenu. Z novim 2,8-litrskim motorjem je še bolj zmogljiv. Glede na to, da najbolj zahtevne terene premaguje že več kot pol stoletja, je nekakšen štirikolesni sopotnik zgodovine, ki je z lastnimi očmi videl tudi najbolj odmaknjene kotičke našega planeta.

LAND CRUISER

Land Cruiser je brez sence dvoma eno izmed najbolj prepoznavnih terenskih vozil na svetu. Skoraj 70 let že rije po puščavskem pesku, blatnih džunglah in globokem snegu. Vozil je pustolovce, humanitarce in turiste na safarijih, celo v mestih je postal statusni simbol. Zaradi svojega klenega značaja je prava legenda. Vozi na vseh celinah sveta, oziroma v več kot 190 državah. Do sedaj so jih naredili že več kot 10 milijonov in tudi tisti najstarejši še vedno hrumijo. Danes je še vedno naustrašen in neumoren, hkrati pa s svojo sodobno tehnologijo ponuja tudi izdatno mero udobja in vozniških užitkov.