Brezplačno preizkusite
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite Toyota partnerja

Prius

HYBRID

Originalni hibridni pionir

Od 28.200 €
 • Čiste linije in silhueta, ki privlači poglede.

  Na sprednjem delu prevladujejo luči, ki nakazujejo eleganten pokrov motorja. Prefinjena kombinacija zadnjih luči pa poudarja horizontalne linije avtomobila. Rezultat sta prava paša za oči in izjemen užitek v vožnji.

 • Vožnja hibrida še nikoli ni bila tako vznemirljiva.

  1,8-litrski motor zagotavlja tekočo in odzivno vožnjo. Baterija se polni med vožnjo, tako da avtomobila nikoli ni treba priklapljati na omrežje. Zato je Prius najbolj učinkovit nepriključni hibrid.

 • Uživajte v brezskrbnosti.

  Varnostni sistem Toyota Safety Sense sestavlja pet aktivnih tehnologij: Sistem zaznavanja trka z zaznavanjem pešcev, sistem zaznavanja nenamerne zapustitve voznega pasu, samodejno preklapljanje snopa luči, zaznavanje prometnih znakov in aktivni radarski tempomat. Pametna pomoč vozniku pa vključuje še zaznavanje mrtvega kota in pomoč pri parkiranju. Od zdaj bo vsako potovanje preprosto in polno užitka.

  Odkrijte varnostne funkcije.

Prius je vodja. Drugi mu sledijo.

Priusova zgodba se je začela leta 1997. Takrat je bil Prius prvi serijski avtomobil na hibridni pogon, ki je začel postavljati povsem nove standarde. Zdaj je čas za novo poglavje. Prius združuje pametno tehnologijo in obliko, s katerima ustvarja dinamične zmogljivosti in izjemno krmiljenje. Zato je Prius avtomobil, ki navdušuje s svojo energijsko učinkovitostjo, poleg tega pa ponuja obilo vozniškega užitka.

Vidi prihodnost. Vedno je v vodstvu.

Avtomobil, ki je pred več kot dvema desetletjema začel zgodbo hibridnega pogona, tudi zdaj na novo postavlja standarde.

 • Sodobna oblika. Pametna vožnja.

  Prius je avtomobil, katerega sodobni videz se povsem ujema z njegovimi naprednimi zmogljivostmi. Nova oblika ohranja ikonično trikotno silhueto, hkrati pa izboljšuje sodobne linije in optimizira zračni upor. Rezultat je avtomobil, ki privlači poglede in je zabaven za vožnjo.

 • Izjemno učinkovit. Resnično zabaven.

  Vožnja hibrida še nikoli ni bila tako navdušujoča. Brezhibno preklapljanje med električnim in bencinskim motorjem zagotavlja dinamično pospeševanje. Nizko težišče pa omogoča izjemno zmogljivost, natančno krmiljenje, odzivno blaženje in več linearne moči.

 • Hibrid s štirikolesnim pogonom AWD-i zagotavlja še boljši oprijem

  Inovacije se nadaljujejo s štirikolesnim hibridnim pogonom AWD-i, ki je zasnovan posebej za Priusa. To je sploh prvič, da je avtomobil tega razreda opremljen s pametnim štirikolesnim pogonom. Zasnovan je za še boljši oprijem na spolzkem cestišču, v dežju in snegu. Tako vam v težkih voznih razmerah zagotavlja brezskrbnost. Poleg tega pa ne vpliva na zmogljivost ali kapaciteto prtljažnega prostora.

Neverjetno inovativen. Izjemno učinkovit.

Hibride ustvarjamo že več kot 20 let.

Unikatno udobje in intuitivna tehnologija

Unikatno udobje in intuitivna tehnologija

Pri snovanju novih privlačnih ambientov je pomemben vsak detajl. Priusova kabina združuje kakovostne materiale, sodoben dizajn in ergonomske sedeže v različnih novih oblazinjenjih. Velik projekcijski zaslon na notranjo stran vetrobranskega stekla predvaja podatke o potovanju. Intuitivni multimedijski sistem Toyota Touch 2 pa s sistemom Go poenostavja dostop do zabavnih vsebin in navigacije.

Vedno vam posreduje prave podatke in vam pomaga.

Vedno vam posreduje prave podatke in vam pomaga.

Inovativni asistenčni sistemi, ki jih združuje Toyota Safety Sense, voznikovo asistenco postavljajo na novo raven. Na strateških točkah vozila je nameščenih 22 senzorjev, ki predvidevajo morebitne nevarnosti in o njih opozarjajo voznika. Na ta način ste vi in vsi, ki se znajdejo v vaši bližini, bolj na varnem.

Odkrijte varnostne funkcije.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.