Nova Toyota Camry

Prefinjenost hibrida

Nova Toyota Camry Hybrid je limuzina, v kateri se združujejo prefinjena eleganca in izjemne zmogljivosti naslednje generacije hibridnega pogona. Z izjemno obliko, napredno tehnologijo in udobjem ponuja neverjetno vozno izkušnjo, ki navdušuje s svojo vznemirljivostjo.

Hibrid nove dobe

Voziti ta avtomobil je en sam užitek. Toyota je že več kot 20 let pionir hibridnega pogona. In zdaj je vsa najsodobnejša tehnologija na voljo tudi v hibridni različici modela Camry. Povsem novi 2,5-litrski motor ponuja impresivno moč in navor, hkrati pa navdušuje s svojo nizko porabo in nizkimi emisijami CO2. Odlična zvočna izolacija preprečuje vdor prometnih šumov in hrupa v kabino. Zato je vožnja povsem tiha in mirna.

Nova Toyota Camry Hybrid je nastala na osnovi Toyotine nove globalne arhitekture TNGA, ki omogoča še večje zadovoljstvo kot kadarkoli prej. Bistvo odličnih voznih lastnosti je v nizkem težišču, povečani togosti karoserije in zadnjem vzmetenju z dvojnim prečnim vodilom, ki skupaj ustvarjajo izjemno vodljivost in natančno krmiljenje.

/
Vedno povezani

V potniški kabini se prepletajo elegantni dzajn, prefinjeni materiali ter udobni in prostorni sprednji in zadnji sedeži. V prtljažniku pa je dovolj prostora za vso vašo prtljago. Bogat nabor sodobne tehnologije olepša vsako potovanje. Voznik informacije pridobiva s treh zaslonov, med katerimi je tudi projekcijski zaslon. Devet zvočnikov avdio sistema JBL ustvarja izjemno glasbeno predstavo. Zaradi brezžičnega polnilnika pametnega telefona sploh ne boste več potrebovali nobenega kabla za polnjenje baterije.

/

Toyota Safety Sense

Več o novi Camry