1. New Cars
 2. bz4x Online Reservation
Izberite
Izberite

Spoznajte povsem nov 100 % ELEKTRIČNI SUV s štirikolesnim pogonom

Spletne rezervacije so odprte
Bodite med prvimi in rezervirajte bZ4X sedaj.

Pospešek manj kot

7 SEC

0-100km/h 

Doseg do

512 KM

(*po WLTP, odvisno od izvedenke in načina vožnje)

Spoznajte povsem novo električno vozilo Toyota bZ4X

Električni športni terenec Toyota bZ4X je inovativno, učinkovito in z dinamično vozilo. S svojo robustno eleganco, izjemnimi zmogljivostmi štirikolesnega pogona in odličnim dosegom vas samozavestno popelje, kamor želite. Pojdite dlje od električnega in uživajte v novi izkušnji vožnje s tem inovativnim električnim športnim terencem.

Izjemne vozne zmogljivosti

S športnim terencem Toyota bZ4X boste uživali v najboljši električni zmogljivosti v svojem razredu in za seboj  ne boste puščali nobenih emisij. Navor v vsakem trenutku zagotavlja izjemno odzivnost. Zahvaljujoč izjemnim zmogljivostim štirikolesnega pogona Toyota bZ4X zagotavlja resnično brezhibno vozniško izkušnjo.

Opremljen za vsako potovanje

Način AWD XMODE izboljšuje zmogljivost in varnost ter omogoča, da se bZ4X s svojim štirikolesnim pogonom spopade z vsakim terenom. Ne glede na vašo pustolovščino lahko brezskrbno uživate v vseh vremenskih razmerah. 

Izjemno zmogljiva baterija

Tri možnosti polnjenja vozniku nudijo prilagodljivost – uporabite hitro javno polnilnico s katero s 150 kW polnilne moči napolnite visokonapetostno baterijo vozila v približno 30 minutah, ali pa ga priključite v domačo  vtičnico ali stensko polnilno postajo.

 

Varnost, ki ji lahko zaupate

Toyota bZ4X ponuja celovite varnostne funkcije, ne glede na to ali švigate po mestnih ulicah ali uživate na odprti ovinkasti cesti. Varnostni paket Toyota Safety Sense ponuja številne inovativne funkcije, kot je pomoč pri ustavljanju v sili.

Odkrijte Toyota T-Mate

OGLEJTE SI PODROBNOSTI NOVEGA VOZILA TOYOTA BZ4X

Premišljeno zasnovan kokpit

Raziščite svet multimedijske povezljivosti. Z velikim 30,48-centimetrskim (12-palčnim) zaslonom, ki je občutljiv za dotik, naprednim prepoznavanjem glasu in brezhibno integracijo pametnega telefona Toyota Smart Connect ponuja izjemno hitro in enostavno izkušnjo, ki je vedno posodobljena s tehnologijo Over the Air.

Aplikacija MyT* na vašem pametnem telefonu vam pomaga preveriti nivo baterije, načrtovati polnjenje, preveriti podatke o potovanju ali celo daljinsko upravljati svoje vozilo – od klimatske naprave do odklepanja in zaklepanja vrat.


*nekatere funkcije niso dostopne na našem tržišču.

Unikaten slog in podoba

Toyota bZ4X združuje eleganten in napreden videz električnega vozila s samozavestno zasnovo športnega terenca. Rezultat je inovativno električno vozilo, ki je deležno navdušenih odzivov, kjerkoli se pojavi.

Prostorna in zračna kabina

Toyota bZ4X s svojo notranjostjo ponuja družabni prostor, v katerem lahko uživajo vsi. Prefinjena potniška kabina zagotavlja veliko prostor za noge za vse potnike, ki bodo uživali v vrhunskemu udobju in neprekosljivemu občutku za prostor.

Paket storitev

Paket storitev Toyota je zasnovan tako, da našim strankam zagotavlja popolno brezskrbnost. Vključeval bo sheme financiranja, zavarovanja in popolnoma nov nabor povezanih storitev, ki so na voljo prek aplikacije MyT.*

*Podrobnosti preverite pri pooblaščenem partnerju.

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več

Do 10 let jamstva za pnevmatike

Nudimo vam možnost brezplačne vključitve vozila v program dopolnilnega jamstva pnevmatik, ki ga je mogoče aktivirati vse do 10 leta starosti vozila oz 185.000 km in traja en servisni interval, kakršen je predpisan za vaše vozilo. 
Spoznajte več

Rezervacijo lahko odpoveste kadarkoli brez stroškov

Trije koraki do spletne rezervacije

Prednaročilo novega avtomobila bZ4X je preprosto in varno.

Izberite opremo

Izberite avto, ki je pravi za vas.

Prijavite se v račun Moja Toyota

Prijavite se v vaš uporabniški račun Moja Toyota in sledite napotkom. V kolikor računa še nimate, si ga morate ustvariti.

Potrditev rezervacije

Po elektronski pošti boste prejeli potrditev vaše rezervacije. Pooblaščeni partner vas bo prav tako kontaktiral, ko bo vozilo na voljo za testno vožnjo.

POGOSTA VPRAŠANJA

BZ4X bo na voljo pri pooblaščenih partnerjih predvidoma v začetku julija 2022.
Ne , plačilo pologa ni potrebno. Za spletno rezervacijo bZ4X je potrebna prijava v portal Moja Toyota. V kolikor uporabniškega računa še nimate, si ga morate ustvariti.
Da. Vašo rezervacijo lahko kadarkoli prekličete po e-pošti :onlinerezervacije@toyota.si.

Omejena serija vozil na voljo za spletno rezervacijo.

EXECUTIVE TECH

389 € / mesec
 • Paket aktivne varnosti TOYOTA SAFETY SENSE +3 ®
 • Sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu (BSM)
 • Panoramic View Monitor (Omogoča 360 pogled okoli vozila ter pogled na vozilo in okolico iz ptičje perspektive s pomočjo 4 kamer)
 • Driver Monitor Camera (DMC) Izboljšano delovanje PCS (Pre Collision System)
 • Oblazinjenje sedežev v kombinaciji usnja in tkanine
 • 3-LED projektorska žarometa s samodejno nastavitvijo višine snopa
 • Kabel za polnjenje preko vtičnice in kabel za polnjenje na EV polnilni postaji (Mennekes 32A) z dodatno torbo za shranjevanje kabla
 • Toyota Touch MM21 z 31,2-centimetrskim (12,3-palčnim) na dotik občutljivim barvnim zaslonom
 • Ogrevani prednji sedeži in ogrevano vetrobransko steklo 
 • Ambientalna osvetlitev
Read more Read less

Doseg vašega električnega vozila

Toyota bZ4X je zasnovana tako, da vam nikoli ne bo treba razmišljati o dosegu. Njegova izjemna zmogljivost baterije lahko zagotovi tudi do 512 km dosega* (*po WLTP, odvisno od izvedenke ).

 

Čas polnjenja

Ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na poti, je polnjenje preprosto in priročno.Toyota bZ4X deluje izključno na baterijo, kar pomeni nižje obratovalne stroške in nič emisij.

Opcije polnjenja

Polnjenje na javnih polnilnicah

S pomočjo lociranja polnilnih postaj v aplikaciji MyT lahko hitro najdete prosto polnilnico v vaši bližini. Te visoko učinkovite enote lahko vaš bZ4X napolnijo že v približno 30 minutah.

Domača stenska polnilna postaja

Domače stenske polnilne postaje omogočajo precej hitrejše polnjenje kot običajne vtičnice. Baterijo bZ4X lahko napolnite med 6,5*-10 urami.

* polnila postaja 22 kW 

Toyota bZ4X z enim polnjenjem ponuja tudi do 512 km dosega*. (* po WLTP, odvisno od izvedenke).

*Doseg je odvisen od izbraneg vozila in opreme.

Vozilo je možno polniti prek domače stenske polnilne postaja, domače vtičnice in na številnih javnih polnilnih postajah. Toyota Connected Services pa omogočajo lociranje proste polnilne postaje v vaši bližini, ne glede na to, kje v Evropi se nahajate.

Polnjenje je enostavno in priročno. Na voljo je poseben kabel, s katerim lahko vozilo polnite prek stenske polnilne postaje, domače vtičnice in mreže javnih polnilnih postaj.

* AC polnjenje: Mennekes tip 2, DC javne: CCS2

Čas polnjenja vozila je odvisen od moči napajanja. Na javnih polnilnih postajah, polni z max 150 kW, pri takšni polnilni moči se napolni vozilo v 30 minutah. Javne polnilne postaje so lahko tudi samo 24kW, v tem primeru lahko polnjenje povsem prazne baterije traja tudi 3 ure.
V času svojega življenjskega cikla vam lahko električna vozila privarčujejo kar nekaj denarja. Nikoli več ne boste plačevali za gorivo, polnjenje prek domače vtičnice pa stane približno 5 evrov.
Temeljna razlika med hibridnimi in električnimi vozili je v načinu pogona. Pri hibridih se učinkoviti bencinski motor in elektromotor nemoteno in tekoče izmenjujeta. Pri električnem vozilu pa vozilo ves čas deluje na baterijo.
Električna vozila se ponašajo z enako kakovostjo, vzdržljivostjo in zanesljivostjo kot katera koli druga vozila znamke Toyota. Toyota bZ4x ponuja možnost 10-letne garancije z vsakoletnimi rednimi servisnimi preledi in neomejenim številom kilometrov.

Zakaj izbrati električna vozila Toyote?

Toyota ima z več kot 25-letnimi izkušnjami vodilno vlogo na področju avtomobilske elektrifikacije. Z več kot 18 milijoni proizvedenih elektrificiranih vozil in s 17 elektrificiranimi modeli, med katerimi lahko izbirate, Toyota še naprej ponuja izjemne inovacije, ki osrečujejo stranke po vsem svetu. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam pri razvoju baterijske tehnologije in učinkovitem upravljanju energetskih tokov električna vozila Toyota nudijo zanesljivo in trajno delovanje.

* modeli Proace imajo možnost vključitve  v program jamstva Relax do starosti vozila 10 let ( hibridno jamstvo za modele Proace EV ne velja)

ELEKTRIČNA VOZILA TOYOTA

Opens in new window Odkrijte več