1. Discover Toyota
  2. Okoljska trajnost
  3. 4 r's for a better earth
Izberite

4 načini za boljši planet

Odkrijte več o štirih načinih, ki nam pomagajo pri skrbi za naš planet

Nenehno iščemo načine, s katerimi bi zmanjšali škodljive vplive na okolje. Odkrijte, kaj nam je že uspelo, kaj še načrtujemo ter kako si prizadevamo doseči harmonijo med ljudmi, izdelki in našim planetom.

Kaj so štirje načini?

Že zdavnaj smo se zavezali obljubi, da bo skrb za naš planet naša prednostna naloga. To je 360-stopinski pristop, ki temelji na štirih bistvenih načinih: zmanjšanju, ponovni uporabi, reciklaži in popravljanju. Ti preprosti izrazi definirajo naš nenehen napredek in nove načine izdelave vozil ter predvsem varnih načinpv njihove razgradnje, ko enkrat pridejo do konca svojega življenjskega cikla.  

Naša pozornost je posvečena tem štirim načinom, s katerimi želimo zmanjšati uporabo dragocenih naravnih virov in znižati emisije ogljikovega dioksida. Ti načini nam tudi pomagajo pri snovanju še bolj čistih in učinkovitih ter okolju bolj prijaznih vozil, ki so zasnovana z inovativnimi materiali in alternativnimi pogonskimi sklopi.  S pomočjo tega pristopa želimo doseči naš ultimativni cilj, ki ga predstavlja ekološki avtomobil, ki v nobenem delu svoje življenjske dobe nima nikkaršnih emisij.