1. Discover Toyota
  2. Beyond
  3. Mobility
Izberite

Mobilnost

Mobilnost je svoboda. Ko se premikamo, se dogajajo čudeži. Nemogoče postaja mogoče, sanje se spreminjajo v resničnost. Za nas je mobilnost demokratična vrednota, ki mora biti dostopna vsem in ki izničuje morebitne omejitve. Zato snujemo rešitve, ki invalidom in ljudem z različnimi telesnimi omejitvami omogočajo svobodo gibanja. Skrbimo za starejše in s posebnimi prevoznimi storitvami v njihova življenja vnašamo veselje. Ljudem, ki živijo v odročnih krajih, omogočamo boljšo povezljivost. Vedno in povsod ustvarjamo mobilnost za vse.

C+Walk T

C+Walk T je elegantno in kompaktno električno vozilo, ki je enostavno za manevriranje. S svojo premišljeno zasnovo potnikom pomaga pri enostavnem in varnem premikanju po mestu. To okolju prijazno električno vozilo je vedno pripravljeno na vožnjo, ki je zabavna za vse.

Human Support Robot

Posebni robot za človeško podporo premika meje mobilnosti, saj pomaga tistim, ki pri premikanju potrebujejo vsakodnevno pomoč in na ta način lahko živijo bolj neodvisno. Lahko se samostojno giblje in neutrudno izvaja različne glasovne in tablične ukaze tablice, ki mu jih podaja uporabnik.

Accessible People Mover

Tudi vozilo Accessible People Mover nam pomaga iti onkraj meja, saj zagotavlja pomoč pri gibanju ljudem z omejeno mobilnostjo. Starejšim in invalidnim osebam ter nosečnicam in družinam z majhnimi otroki pomaga, da lahko nemoteno uporabljajo javni prevoz in uživajo malo več svobode.

i-Ride

I-Ride je pravzaprav električni avtomobil, v katerega je možno dostopati z invalidskim vozičkom in ga je možno preprosto upravljati s krmilno ročico. Njegova edinstvena razporeditev sedežev in samodejne funkcije vožnje zagotavljajo boljšo mobilnost in brezskrbnost za uporabnike.

USTVARJAMO BREZSKRBNOST

Naša vizija mobilnosti temelji na majhnih korakih, ki ustvarjajo velike stvari, s katerimi gremo onkraj meja.
Odkrijte več

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je ustvarjena za ljudi. Olajšuje življenja. Ustvarja bolj varna potovanja. Misli na okolje in naravo.
Odkrijte več