1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Mobility
Izberite

Zamislite si svet onkraj omejitev

S svobodo gibanja je vse mogoče. Zato si tako močno prizadevamo za svet, v katerem se bodo vsi ljudje lahko svobodno gibali. To je tudi glavni razlog za naše partnerstvo z olimpijskimi in paralimpijskimi igrami 2018 - 2024. V sklopu iger v Parizu 2024 bomo svetu prikazali naše številne mobilnostne novosti.

Med njimi je tudi posebni robot, ki pomaga ljudem, ki se ne morejo samostojno gibati. i-Ride je električno vozilo, ki je zasnovano za ljudi, ki uporabljajo invalidske vozičke, predvsem pa tudi njim zagotavlja zabavno mobilnost. In tukaj je tudi Kinto, ki ponuja številne nove prevozne možnosti od souporabe vozil do prilagodljivih naročnin.
 • C+Walk T

  C+Walk T je elegantno in kompaktno električno vozilo, ki je enostavno za manevriranje. S svojo premišljeno zasnovo potnikom pomaga pri enostavnem in varnem premikanju po mestu. To okolju prijazno električno vozilo je vedno pripravljeno na vožnjo, ki je zabavna za vse.

 • Human Support Robot

  Posebni robot za človeško podporo premika meje mobilnosti, saj pomaga tistim, ki pri premikanju potrebujejo vsakodnevno pomoč in na ta način lahko živijo bolj neodvisno. Lahko se samostojno giblje in neutrudno izvaja različne glasovne in tablične ukaze tablice, ki mu jih podaja uporabnik.

 • Accessible People Mover

  Tudi vozilo Accessible People Mover nam pomaga iti onkraj meja, saj zagotavlja pomoč pri gibanju ljudem z omejeno mobilnostjo. Starejšim in invalidnim osebam ter nosečnicam in družinam z majhnimi otroki pomaga, da lahko nemoteno uporabljajo javni prevoz in uživajo malo več svobode.

 • i-Ride

  i-Ride je pravzaprav električni avtomobil, v katerega je možno dostopati z invalidskim vozičkom in ga je možno preprosto upravljati s krmilno ročico. Njegova edinstvena razporeditev sedežev in samodejne funkcije vožnje zagotavljajo boljšo mobilnost in brezskrbnost za uporabnike.

 • i-Road

  Briljantna, inovativna tehnologija aktivnega nagiba omogoča, da je Toyota i-Road intuitivna in zabavna za vožnjo, hkrati pa zagotavlja boljši dostop do različnih mestnih območij ter pomaga zmanjšati promet in onesnaževanje.

 • T-HR3

  T-HR3 je humanoidna naprava, ki ima poleg tega, da je zabavna, tudi izjemno resen namen. Z natančnim posnemanjem gibov pomaga zdravnikom in njihovim pacientom pri izvajanju različnih postopkov na daljavo. Izjemno uporaben je tudi v življenjsko nevarnih situacijah.

 • E-Care

  Toyota E-Care zagotavlja izdatno mero svobodne mobilnosti, saj ponuja virtualne preglede in zdravniške preglede tistim, ki se ne morejo gibati.

 • Kinto

  Storitve Kinto bodo koncept Beyond Zero popeljale še dlje. Na enem mestu je na voljo rešitev za vsako potrebo po mobilnosti. Kinto ponuja številne mobilnostne rešitve od souporabe avtomobilov do javnega prevoza, od voženj do fleksibilnih mobilnostnih naročnin.

BEYOND ZERO

Odkrijte več

ONKRAJ EMISIJ

Odkrijte več

ONKRAJ PRIČAKOVANJ

Odkrijte več

ONKRAJ OVIR

Odkrijte več