1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Emissions
Izberite

ONKRAJ EMISIJ

Pred več kot 25 leti smo svetu predstavili avtomobil, ki smo ga poimenovali Prius. To je prvi serijski avtomobil na hibridni pogon, s katerim se je začela naša pionirska vloga v svetu avtomobilske elektrifikacije. Danes naša vozila poganjajo hibridni, priključno-hibridni, električni in gorivno-celični pogonski sklopi. In vseskozi si prizadevamo za ničelne stopnje emisij. A to ni naš končni cilj, saj želimo ustvarjati vozila, ki bodo imela pozitivni učinek. Limuzino Mirai poganjajo vodikove gorivne celice, njegove edine emisije so kapljice vode, s svojim delovanjem pa dobesedno čisti zrak.
 • Hibridi in priključni hibridi

  Od prvega Priusa smo prehodili dolgo pot. V več kot 25 letih smo si pridobili ogromno znanja in izkušenj, v tem času smo na ceste poslali na milijone vozil na hibridni pogon. Naši hibridi so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo, ki omogoča, da kar 70 odstotkov časa lahko vozijo na brezemisijski električni pogon. In v naslednjih letih bodo zagotovo deležni še večjega napredka.

 • Serija Toyota bZ

  Serija Toyota bZ predstavlja naslednjo generacijo električnih vozil, s katerimi potujemo onkraj emisij. Prva izmed teh vozil so opremljena tudi s številnimi drugimi inovacijami, kot na primer elektronsko krmiljenje in solarni paneli za polnjenje baterije.

 • Mirai

  Toyota Mirai je utelešenje pogona na vodikove gorivne celice. To je prvi serijsko proizveden avtomobil na svetu, ki deluje na vodikove gorivne celice in ki trenutno vozi že v svoji drugi generaciji. Mirai je avtomobil, ki gre onkraj emisij. Njegovi edini izpusti so kapljice vode, hkrati pa med vožnjo čisti zrak.

BEYOND ZERO

Odkrijte več

ONKRAJ OMEJITEV

Odkrijte več

ONKRAJ PRIČAKOVANJ

Odkrijte več

ONKRAJ OVIR

Odkrijte več