1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Optibright bulbs
Izberite

Žarnice optibright in optiblue

Vsak odgovoren in osveščen voznik si prizadeva za čim bolj varno vožnjo. A vožnja ponoči prinaša svojevrstne izzive. Znanstveno je dokazano, da je ponoči vidljivost v povprečju za 70 % slabša. A z namestitvijo žarnica Optibright lahko svetlobni učinke luči povečate za do 50 %.

Po zaslugi žarnica Optibright boste videli več ceste pred seboj,. poleg tega pa boste tudi vi bolj vidni. Te žarnice prinašajo za 10 do 20 metrov daljši snop kot običajne žarnice. Na ta način se zmanjšujejo tudi morebitne nevarnosti, ki jih prinaša vožnja ponoči. 

Žarnice Optiblue za izjemen slog

 

Žarnice Optiblue so ponujajo unikatno kombinacijo varnosti in atraktivnega športnega izgleda. Z njihovo pomočjo boste izstopali iz množice. Odlikuje jih svetel belo-moder snop, ki privlači poglede, hkrati pa odlično osvetljuje cesto. V primerjavi z običajnimi sijalkami zagotavljajo kar 30 % več svetlobe.

Poleg tega da atraktivne žarnice Optiblue zagotavljajo več svetlobe, s svojim belo-modrim snopom tudi bolje osvetljujejo cestne oznake. Nočna vožnja tako postane bolj varna, hkrati pa vaš avtomobil dobi bolj športen izgled.

Žarnica Optibright in Optiblue so izdelane po najvišjih standardih in ponujajo vrhunsko kakovost originalnih rezervnih delov Toyota. Na ta način zagotavljajo izjemno stopnjo zanesljivosti in varnosti. O nadgradnji svojih luči na žarnice Optibright in Optiblue se pozanimajte pri svojem pooblaščenem serviserju Toyota.