Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid

Izbira je vaša

Ikona je postala hibrid. Corolla je na voljo kot dinamična kombilimuzina, praktični karavan Touring Sports in elegantna limuzina. Eden izmed najbolj priljubljenih avtomobilov na svetu je tokrat prvič na voljo tudi kot hibrid. Limuzinska različica zaokrožuje bogato izbiro, ki navdušuje vse vrste voznikov. Ne glede na to, za katero verzijo se boste odločili, vas bosta navduševala ugled in tradicija modela Corolla, poleg tega pa tudi samopolnilna hibridna tehnologija Toyota.

Hibrid še nikoli ni bil tako vrhunski

Hibridi Toyota z majhno porabo goriva in nizkimi emisijami skrbijo za okolje. To je še posebej pomembno v številnih večjih evropskih mestih, ki vedno pogosteje uvajajo emisijske omejitve vožnje v mestnih središčih. Avtomobili na hibridni pogon s svojo čistostjo omogočajo vožnjo vedno, kjerkoli in kadarkoli. Corolla se vedno polni sama in jo nikoli ni treba polniti.

1.8-litrski hibridni pogonski sklop zagotavlja tekočo in udobno vožnjo. 2.0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force pa ustvarja navdušujočo vozno dinamiko. V obeh primerih boste uživali v tihi in angažirani vozniški izkušnji. Ob tovrstnih voznih užitkih je zanimiv tudi podatek, da se je za hibride Toyota odločilo že 12 milijonov uporabnikov, vključno z dvema milijonoma evropskih voznikov.

/
Izjemna vozniška izkušnja

Toyotina nova globalna arhitektura TNGA omogoča revolucionaren način oblikovanja in inženirskega snovanja avtomobilov. S pomočjo te platforme uresničujemo našo zavezo o izdelavi vedno boljših avtomobilov, ki so varni, stilsko dovršeni in ponujajo užitek v vožnji. Toga karoserija, nizko težišče in napredno vzmetenje zagotavljajo tekočo vožnjo. Optimiziran je tudi voznikov položaj za volanom, ki je intuitivno naraven, hkrati pa na daljših potvanjih ni utrujajoč.

To je prva Corolla, ki je nastala na osnovi platforme TNGA in je hkrati na voljo kot hibrid. Na ta način smo zasnovali odlično osnovo, s katero smo dvignili raven celostnega doživetja vožnje. Razliko boste občutili takoj. Nova Corolla Hybrid ponuja odlično krmiljenje in stabilnost ter hkrati ohranja visoko stopnjo udobja. Vse to je garancija za navdihujočo vozniško izkušnjo.

/
Vznemirljiva z vseh zornih kotov

Izjemna oblika nove Corolle je zagotovilo, da se bodo za vami obračali navdušeni pogledi. Na voljo so nove atraktivne barve. Nizek pokrov motorja skupaj z bogato izbro platišč zagotavlja športni profil. Sprednji in zadnji del avtomobila poudarjata mogočno podobo. Na sprednjem delu dominira markanten zračnik motorja z elegantnimi lučmi LED. Stilska zunanjost pa se odlično ujema tudi z elegantno notranjostjo.

/

More about Corolla

 Vznemirljiva nova doba za Corollo Vznemirljiva nova doba za Corollo Nova generacija Toyote kombilimuzine, limuzine in karavana iz segmenta C bo globalno na voljo pod imenom Corolla. Prenovljeni Auris na salonu v Ženevi Prenovljeni Auris na salonu v Ženevi Na prihajajočem avtomobilskem salonu v Ženevi bo Toyota predstavila novi Auris. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Pri Toyota Motor Europe (TME) so objavili, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni Toyota Manufacturing UK (TMUK) v Burnastonu v Derbyshiru v Veliki Britaniji. TMUK-ova enota v Deesidu v severnem Walesu pa bo izdelovala motorje.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.