Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid

Izbira je vaša

Ikona je postala hibrid. Corolla je na voljo kot dinamična kombilimuzina, praktični karavan Touring Sports in elegantna limuzina. Eden izmed najbolj priljubljenih avtomobilov na svetu je tokrat prvič na voljo tudi kot hibrid. Limuzinska različica zaokrožuje bogato izbiro, ki navdušuje vse vrste voznikov. Ne glede na to, za katero verzijo se boste odločili, vas bosta navduševala ugled in tradicija modela Corolla, poleg tega pa tudi samopolnilna hibridna tehnologija Toyota.

Hibrid še nikoli ni bil tako vrhunski

Hibridi Toyota z majhno porabo goriva in nizkimi emisijami skrbijo za okolje. To je še posebej pomembno v številnih večjih evropskih mestih, ki vedno pogosteje uvajajo emisijske omejitve vožnje v mestnih središčih. Avtomobili na hibridni pogon s svojo čistostjo omogočajo vožnjo vedno, kjerkoli in kadarkoli. Corolla se vedno polni sama in jo nikoli ni treba polniti.

1.8-litrski hibridni pogonski sklop zagotavlja tekočo in udobno vožnjo. 2.0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force pa ustvarja navdušujočo vozno dinamiko. V obeh primerih boste uživali v tihi in angažirani vozniški izkušnji. Ob tovrstnih voznih užitkih je zanimiv tudi podatek, da se je za hibride Toyota odločilo že 12 milijonov uporabnikov, vključno z dvema milijonoma evropskih voznikov.

/
Izjemna vozniška izkušnja

Toyotina nova globalna arhitektura TNGA omogoča revolucionaren način oblikovanja in inženirskega snovanja avtomobilov. S pomočjo te platforme uresničujemo našo zavezo o izdelavi vedno boljših avtomobilov, ki so varni, stilsko dovršeni in ponujajo užitek v vožnji. Toga karoserija, nizko težišče in napredno vzmetenje zagotavljajo tekočo vožnjo. Optimiziran je tudi voznikov položaj za volanom, ki je intuitivno naraven, hkrati pa na daljših potvanjih ni utrujajoč.

To je prva Corolla, ki je nastala na osnovi platforme TNGA in je hkrati na voljo kot hibrid. Na ta način smo zasnovali odlično osnovo, s katero smo dvignili raven celostnega doživetja vožnje. Razliko boste občutili takoj. Nova Corolla Hybrid ponuja odlično krmiljenje in stabilnost ter hkrati ohranja visoko stopnjo udobja. Vse to je garancija za navdihujočo vozniško izkušnjo.

/
Vznemirljiva z vseh zornih kotov

Izjemna oblika nove Corolle je zagotovilo, da se bodo za vami obračali navdušeni pogledi. Na voljo so nove atraktivne barve. Nizek pokrov motorja skupaj z bogato izbro platišč zagotavlja športni profil. Sprednji in zadnji del avtomobila poudarjata mogočno podobo. Na sprednjem delu dominira markanten zračnik motorja z elegantnimi lučmi LED. Stilska zunanjost pa se odlično ujema tudi z elegantno notranjostjo.

/

More about Corolla

Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Novi Corolla GR SPORT in Corolla TREK Novi Corolla GR SPORT in Corolla TREK Corolla GR SPORT in Corolla TREK sta novi različici Toyote Corolle, ki sta doživeli svetovno predstavitev na letošnjem Avtosalonu v Ženevi. Toyota na Pariškem avtosalonu 2018 Toyota na Pariškem avtosalonu 2018 V času tektonskih premikov avtomobilsk industrije je Toyota že začela transformacijo iz klasičnega proizvajalca avtomobilov v globalnega dobavitelja enakopravnih mobilnostnih rešitev, ki temeljijo na načelu boljše mobilnosti za vse. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.