1. Offers
  2. Corolla Sedan Terra
Izberite

Corolla Sedan

Od 18.000 €
*Veljavno od 01.01.2023 do 31.01.2023

Veljavno do odprodaje zalog

 

Do 10 let jamstva Toyota Relax

 

Corolla Sedan ponuja premišljene tehnološke rešitve in najboljše udobje v tem razredu za vsakega potnika. Vožnja je sproščujoča in varna. Ponuja dovolj prostora in zagotavlja izjemno vožnjo na vseh področjih. 

Preverite akcijsko ponudbo najbolj prodajanega avtomobila na svetu, ki je na voljo od 18.000 €. 

Iz opreme Terra izpostavljamo:

Paket aktivne varnosti TOYOTA SAFETY SENSE
LED sprednje in zadnje luči
Barvni 17,8 cm (7 palčni) TFT prikazovalnik med merilniki
Toyota Smart Connect 20,3 cm (8 palčni) multimedijski barvni zaslon občutljiv na dotik
Povezljivost s pametnimi telefoni preko vmesnikov Apple CarPlay in Android Auto (*razpoložjivost je odvisna od vrst/modela mobilnega telefona)
40,64 cm (16 palčna) jeklena platišča s pokroviOdpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

ZAUPAJTE NAM, kako vas lahko kontaktiramo

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.


Cena 18.000 € velja za 1.5 P Terra.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.