1. Discover Toyota
  2. Inovacije znamke Toyota
  3. Mobility-solutions
Izberite

Ustvarjanje mobilnosti brez omejitev

Želimo si svet, kjer se lahko vsakdo prosto giblje.
V hitro spreminjajočem se svetu Toyota vedno išče inovativne rešitve za najbolj udobno in trajnostno premikanje ljudi. To lahko velja za premikanje po sobi, mestu ali med državami. In ne pozabimo na ljudi, za katere je mobilnost lahko poseben izziv.

Neomejene možnosti za vse

Medtem ko postaja svet vse bolj raznolik, so ljudje vedno bolj samozavestni pri svojih odločitvah za svoboden in prijeten življenjski slog. Pri Toyoti verjamemo, da resnično dobri izdelki ustvarjajo nove izkušnje za ljudi in izboljšajo njihove izbrane življenjske smeri. Zato smo predstavili našo namensko blagovno znamko mobilnosti KINTO, ki ponuja različne načine prevoza, plačila in storitve v eni vključujoči rešitvi. Storitve mobilnosti KINTO stranki zagotavljajo večjo prilagodljivost, prihranek časa in stroškov pri potovanju. In to koristi tudi okolju, ko se odločijo za vožnjo, saj uporabljamo le elektrificirane avtomobile.

Mobilnost za vse

Prizadevamo si, da bi ustvarili vključujoč in trajnosten svet z novimi oblikami mobilnosti. Zato oblikujemo inovativna električna vozila za pešce, transportne rešitve za zadnji del poti, samodejno dostavo blaga in še veliko več. Prizadevamo si, da bodo tehnologije mobilnosti prihodnosti izboljšale odnos med izdelki in ljudmi. Naše konceptno vozilo LQ, ki s svojim voznikom vzpostavlja čustveno vez, izraža to vizijo.

Da bi pomagali uresničiti družbo, v kateri bodo lahko vsi živeli srečnejša in bolj aktivna življenja, raziskujemo, kako lahko roboti podpirajo človeške življenjske dejavnosti in razširijo človeške zmogljivosti. Toyotini roboti delujejo na številnih področjih, hkrati pa podpirajo mobilnost za vse. Izdelali smo robote za podporo življenjskega sloga, humanoidne robote in rehabilitacijske robote.