1. Offers
  2. Aygo X
Izberite
Izberite

Aygo X

Od 85 € / mesec
PREVERITE DODATNE UGODNOSTI ZA VOZILA IZ ZALOGE PRI POOBLAŠČENEM PRODAJALCU TOYOTA VOZIL

Veljavno do 30.11.2022
Oprema: 1.0P X

Jamčimo fiksno obrestno mero.

AKCIJSKA PONUDBA / 15.090 € MALOPRODAJNA CENA: 15.840 €
EASY FINANCIRANJE: / 85 € / MESEC POLOG: 4.982 €
Mesečni obrok zimskih kompletov: / od 21 € Dodatno k obroku za vozilo
Iz osnovne opreme X izpostavljamo:

Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense
LED dnevne in zadnje luči
Ročna klimatska naprava
Električni pomik sprednjih stekel
Potovalni računalnik
Voznikov sedež nastavljiv po višini
Stop & Start sistem samodejnega ugašanja in zagona motorja

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

POSEBNA PONUDBA ZIMSKIH KOMPLETOV od 21€ / mesec


ZIMSKI KOMPLET V POSEBNI PONUDBI VKLJUČUJE:

• 4 zimske pnevmatike priznanih blagovnih znamk
• 4 originalna homologirana platišča Toyota
• 4 ventilčke s sistemom nadzora tlaka v pnevmatikah
• Tyre hotel ali bon za 20 €.

Slika je simbolična, ponudba je odvisna od izbranega modela vozila in zimskega kompleta.
Možnost obročnega odplačevanja pri financiranju z vozilom.

Poleg tovarniške garancije proizvajalca pnevmatik, Toyota nudi ločeno Dopolnilno jamstvo pnevmatik.

Jamstvo Relax z Dopolnilnim jamstvom pnevmatik pridobite z vsakim opravljenim rednim servisnim posegom v pooblaščeni Toyotini servisni mreži, traja en servisni interval kakršen je predpisan za vaše vozilo, mogoče pa ga je obnoviti vse do 10 leta starosti vozila oz. 185.000 km, kateri koli pogoj je izpolnjen prej.  V sklopu Dopolnilnega jamstva pnevmatik vam v primeru poškodbe pnevmatike, brezplačno nudimo cestno asistenco ki bo poskrbela za prevoz vozila na Toyotin pooblaščen servis, kjer vam bodo poškodovano pnevmatiko zakrpali ali pa zamenjali z novo, enakovredno, v sklopu splošnega Toyotinega jamstva Relax, pa vam v primeru mehanske ali električne okvare le-to brezplačno odpravimo.

Vse podrobnosti o jamstvu Relax in vključenim Dopolnilnim jamstvom pnevmatik so na voljo pri vašem pooblaščenem prodajalcu Toyot.

ZAUPAJTE NAM, KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAMO

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.


AYGO X Base
• vrsta financiranja: finančni leasing • predračunska vrednost predmeta financiranja: 15.090 € • lastna udeležba (polog): € 4.981,50 • znesek financiranja: € 10.108,50 • število obrokov: 60 - mesečno plačevanje: € 85 • obroki se v času trajanja pogodbe ne spreminjajo • zadnji obrok: € 7.444,80 • stroški odobritve: € 300 • skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: € 12.844,80 • predvideno število kilometrov na leto 10.000 • letna obrestna mera: 5,5 % p.a. je fiksna • efektivna obrestna mera: 6,43 % na dan 21.7.2022

Dodatne ugodnosti veljajo za vozila iz zaloge in jih lahko preverite pri pooblaščenem prodajalcu Toyota vozil. Fiksno obrestno mero jamčimo za vozila, ki bodo izdobavljena do 30.9.2022.Obrok za zimske komplete je informativne narave ter odvisen od tipa kompleta. Le ta se doda k obroku za vozilo, kjer vsi parametri (število obrokov, letna obrestna mera, efektivna obrestna mera) ostajajo enaki.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.