01

Učinkovito upravljanje s floto vaših vozil

Za upravljanje flote gospodarskih vozil potrebujete partnerja, ki mu lahko zaupate.
02

Velika izbira gospodarskih vozil

Našo paleto sestavlja bogat nabor osebnih vozil in lahkih dostavnih vozil. Na voljo so tudi s hibridnim pogonom, v vsakem primeru pa izpolnjujejo vaše želje in potrebe.
03

Premikanje meja mobilnosti

S svojo skrbjo za vaš vozni park premikamo meje mobilnosti. Toyota Business je lahko vaš zvesti dolgoročni partner.

Zakaj izbrati znamko Toyota?

Odkrijte več

Toyota ponuja bogato izbiro osebnih in gospodarskih vozil na hibridni pogon. Poleg tega ponujamo številne storitve, ki olajšujejo vaš posel.

Naša služba za podporo uporabnikom vam je vedno na voljo in ponuja številne učinkovite rešitve od finančnih in servisnih do vzdrževalnih in prodajnih. S pomočjo naših uslužbencev boste vedno našli možnost za menjavo vozila, testno vožnjo, prednostno rezervacijo servisnega termina ...

Na voljo je kar nekaj možnosti. Naši svetovalci vam bodo poiskali najbolj učinkovite možnosti financiranja nakupa vozila. Poleg tega je na voljo tudi možnost celostne storitve, ki vključuje vse, kar je povezano z vašim novim vozilom. 

Vozila na hibridni pogon imajo nekoliko višjo nakupno ceno, a zaradi nizke porabe goriva in odličnega ohranjanja vrednosti na dolgi rok privarčujejo precej denarja.

Če imate še kakšna druga vprašanja, se vedno lahko obrnete na svojega pooblaščenega trgovca Toyota ali na regionalnega prodajnega svetovalca.