Novi Hilux
Ustvarja izjemen vtis.

Zgodba o Hiluxu, vozilu, ki se ne ustraši nobenega terena, je legendarna. Sedaj je globalna ikona, ki vozi že vse od leta 1968, še bolj zmogljiva. Ponuja še bolj mogočno zunanjo podobo, močnejše motorje, in izjemno vozniško izkušnjo. Novi Hilux je opravil najbolj ekstremne preizkuse. Zato se ime Invincible odlično poda njegovi naravi.

pogled od zadaj
Izjemna oblika. Na vsakem terenu.

Hilux se po novem ponaša s še bolj drznim videzom. Njegovo mogočno podobo poudarjajo odbijači in luči LED. V potniški kabini pa prevladujejo trpežni in kakovostni materiali, ki so prijetni za dotik, skupaj z novim Combi Metrom in 8-palčnim osrednjim zaslonom pa še dodatno izboljšujejo uporabniško izkušnjo in olajšujejo življenje.

Več moči, navora in zabave.

Hilux je opremljen z zmogljivimi motorji, ki dajejo vtis, da bi lahko premikali gore. Novi 2,8-litrski dizelski motor zmore 204 konjske moči in 500 Nm navora, hkrati pa se ponaša z najnižjo porabo goriva v svojem razredu. Najbolj zmogljivi Hilux ponuja izjemen pospešek in vlečno silo. Na ta način ustvarja vtis lahkotnost tudi v najbolj ekstremnih pogojih.

hilux notranjost
Robusten, vzdržljiv, zanesljiv, brezkompromisen.

Hilux je pick-up, ki je poln samozavesti, ne glede na težo tovora ali zahtevnost terena. Njegova nosilnost znaša 1 tono, poleg tega pa lahko vleče 3,5 tone težko prikolico. Poleg tega je na voljo z zmogljivim štirikolesnim pogonom 4x4. Opremljen je z avtomatskim diferencialom proti zdrsavanju, asistenco pri speljevanju na naklonu (HAC) in aktivnim nadzorom oprijema (A-TRC). Z njegovo pomočjo se boste premikali vedno in povsod.

Udobno ravnovesje med delom in užitkom.

Novi Hilux je prefinjen, dinamičen in udoben. Kot tak ponuja idealno ravnovesje med delom in prostim časom. 8-palčni osrednji zaslon Toyota Touch® 2 je središče multimedijskega dogajanja. Na voljo so povezava s pametnim telefonom, avdio sistem JBL s tehnologijo Harman CLARi-Fi in vzvratna kamera. Z njihovo pomočjo boste tudi na koncu dolgega dne ostali samozavestni.

Naredite odličen prvi vtis.

Naročite se na novice, v katerih boste med prvimi izvedeli vse o novem Hiluxu.
Obveščajte me

Zmagovalec relija, nepremagljiv v vsakodnevnem življenju.

Reli Dakar s svojim zahtevnim terenom in nepredstavljivimi hitrostmi predstavlja ultimativni test tako za voznika kot za avtomobil. Hilux je z zmago na tem reliju dokazal svojo legendarno vzdržljivost, robustnost in nepremagljivost. Če vas bo pot zanesla preko puščavskih sipin, ste lahko prepričani, da vas Hilux nikoli ne bo pustil na cedilu.

Toyota Hilux - odkrijte več

2017 TOYOTA Five Continents Drive 2017 TOYOTA Five Continents Drive Vedno boljši avtomobili se rojevajo na resničnih cestah Hilux »Invincible 50« na avtosalonu v Frankfurtu Hilux »Invincible 50« na avtosalonu v Frankfurtu Legendarni poltovornjak Toyota Hilux praznuje letos 50-letnico svoje prevlade na svetovnem trgu. Prav zato so na nedavnem avtosalonu v Frankfurtu razstavili posebno različico modela Hilux in jo poimenovali "Invincible 50". Hilux – Po divjem avstralskem brezpotju Hilux – Po divjem avstralskem brezpotju Skupina navdušenih avstralskih terenskih voznikov in ljubiteljev narave GallBoys (oče Barry, pet sinov in zdaj tudi že vnuki) je na spletu objavila novo serijo izjemnih posnetkov avanture 4 x 4 po avstralski divjini. Fedor Konjukov začel svojo pot okoli sveta Fedor Konjukov začel svojo pot okoli sveta 12. julija ob 7. uri po avstralskem času je Fedor Konjukov začel svoj poskus postavitve novega svetovnega rekorda za neprekinjen solo polet s toplozračnim balonom okoli sveta.