1. Owners
 2. Parts & Accessories
 3. Car Care Products
 4. Stickerfix
Izberite

TOYOTA STICKERFIX™ POPRAVITE SAMI

Če majhna praska na laku vaše Toyote kazi videz vozila, lahko to sedaj preprosto popravite sami z novim kompletom Toyota stickerfix™.
 • Toyota stickerfix™

  Toyota stickerfix™ je komplet narezanih samolepilnih zaplat, ki jih preprosto namestite čez praske in odrgnine za gladko, trajno in skoraj neopazno popravilo. Zaplate Toyota stickerfix™, ki jih lahko kupite pri lokalnem prodajalcu Toyotinih vozil, so na voljo v vseh Toyotinih barvah za lake. S kar 33 različnimi zaplatami v vsakem kompletu boste zlahka našli primerno velikost.

   

  Popravilo z zaplatami Toyota stickerfix™ je nadvse preprosto. Samo očistite površino, nanesite lepljivo plast in jo pogladite – to je vse. Da boste videli, kako preprosto je, si oglejte to kratko predstavitev. 

 • Samolepilne zaplate so bile zasnovane in testirane pod enako strogimi standardi kot vsa druga Toyotina originalna dodatna oprema. Zaplate Toyota stickerfix™ so odporne na UV-žarke, ekstremno vročino in hlad, na pranje vozila v avtopralnicah in polito gorivo. Če boste plast morali kdaj odstraniti, jo preprosto odlepite s pomočjo sušilnika za lase. 

 • Toyota stickerfix™ lahko uporabite tudi za preprečevanje prask, saj ponuja dodatno zaščito najbolj izpostavljenim delom, kot so robovi vrat. 

  Kupite komplet Toyota stickerfix™ pri svojem najbližjem prodajalcu Toyotinih vozil in odkrijte preprost način, kako svojemu vozilu vrniti brezhiben videz iz prodajnega salona.