1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Child Car Seats
Izberite

Otroški sedež Toyota isofix duo plus

Varnost otrok je za vsakega starša prva prioriteta in glavna skrb. Pri vožnji z avtomobilom je to še toliko bolj pomembno. Otroški sedeži Toyota omogočajo varno, udobno in brezksrbno potovanje tudi za najmlajše potnike.

Namestitev otroških sedežev

Še nedavno je bila namestitev otroških sedežev dokaj neprijetno opravilo, pri katerem je bilo treba natančno slediti zapletenim navodilom za uporabo. Raziskava, ki jo je v ZDA opravila agencija NHTSA je pokazala, da kar trije od štirih otrok v svojem sedežu ne sedijo, tako kot bi morali. To je v primeru prometne nesreče lahko usodno. Zato je pravilna namestitev otroškega sedeža takorekoč odločilnega pomena.  

Otroški sedeži Toyota

K sreči Toyota ponuja bogato paleto otroških sedežev, ki so primerni za otroke različnih starosti. Ponujajo varno in kakovostno namestitev, izdelani so iz prijetnih materialov ter zagotavljajo udobje in varnost.  

Navodila za namestitev

Modela Duo Plus in KidFix sta opremljena s sistemom za namestitev ISOFIX. To je mednarodni standard za namestitev otroških sedežev, ki ponuja posebne nastavke, ki se nahajajo med sedeži. Predvsem pa omogočajo enostavno, učinkovito in varno namestitev.  

Ogledate si lahko štiri korake, ki prikazujejo namestitev otroškega sedeža Duo Plus ISOFIX.