1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. OSB Landing
Izberite

NAROČILO NA SERVIS

Servisiranje na pooblaščenem servisu Toyota zagotavlja, da bo vaše vozilo v strokovno usposobljenih rokah.

Po opravljenem naročilu na servis preko spletnega obrazca (E- naročilo na servis) vas pri pooblaščenem parterju Toyota čaka mini presenečenje.

Kdaj na servis?

Splošno navodilo je, da morate vozilo servisirati enkrat letno ali po prevoženih 15.000 km, kar nastopi prej (preverite pri pooblaščenem partnerju glede vašega vozila). V kolikor pa uporabljate aplikacijo MyT, vam aplikacija sama ponuja predvideni čas za ponovni obisk servisa.

Kako se naročiti?

Storitev e-naročila na servis je na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden. Po uspešni izbiri termina boste v najkrajšem možnem času prejeli potrditev termina

 1. Potrdite podrobnosti o svojem vozilu Toyota.
  • V kolikor niste registrirani v portal Moja Toyota, uporabite enega od naslednjih načinov.
   Če za iskanje vozila ne uporabljate registrske številke ali številke VIN, bodo lahko prikazane različne možnosti za storitev, ki ste jo izbrali. Te bo nato potrdil vaš izbrani prodajalec.
  • Lahko pa izberete model, modelno leto vozila, motor in vrsto menjalnika.
 2. Izberite pooblaščenega partnerja Toyota.
 3. Izberite vrsto servisa in morebitne dodatne storitve.
 4. Izberite termin, ki vam ustreza.
 5. Potrdite izbiro.
 
Prejeli boste potrditev izbranega termina in storitve po e-pošti ali po SMS. Pred predvidenim servisom boste prejeli tudi opomnik.

 

Aktivni pregled vozila

Del naše zaveze servisnim storitvam je tudi brezplačni pregled vašega vozila, ko ga boste k nam pripeljali na servis. S tem pregledom, ki mu pravimo Walk Around Check, bomo preverili, ali vozilo v varnostnem in tehničnem pogledu deluje tako kot mora.
Po opravljenem pregledu boste dobili tudi pisno poročilo, razlago in oceno stanja vašega vozila.

Odkrijte več

Preverite, ali je vaše vozilo vključeno v servisno akcijo

Preverjanje vpoklica

Prenos aplikacije:

Prenesite novo aplikacijo MyT in začnite odkrivati povezane storitve, ki vam jih ponuja Toyota. (na voljo za operacijska sistema Android in iOS)Naj vaša Toyota ostane Toyota

Servisiranje pri pooblaščenem Toyotinem servisu prinaša najvišjo kakovost storitve in poznavanje vozila. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in rednega servisiranja pri pooblaščenem servisu ohranjate varnost in zanesljivost vašega vozila.

NAROČILO NA SERVIS
UDOBJE
Pri vsakem servisu se v prvi vrsti posvečamo našim strankam, zato da se lahko hitro in varno vrnejo na cesto.
NAROČILO NA SERVIS
KAKOVOST
Vozila Toyota poznamo bolje kot kdor koli drug in vedno namestimo samo originalne Toyotine nadomestne dele, ki so zasnovani za Toyotina vozila.
NAROČILO NA SERVIS
TRANSPARENTNOST
Zaupanje strank želimo pridobiti s preglednimi informacijami, dokazanim strokovnim znanjem ter vrhunsko kakovostjo izdelkov in storitev.
NAROČILO NA SERVIS
Najboljša vrednost za vaš denar
Vzdržujemo vrednost vašega vozila. Redno vzdrževano vozilo pri pooblaščenem serviserju Toyota bolje ohranja vrednost skozi čas.