1. New Cars
  2. Yaris Cross
  3. Yaris Cross Landing
Izberite

Novi YARIS CROSS v salonih

Občutite hibridno srečo

Vedno samozavesten

10 let jamstva za hibridno baterijo in Toyota Relax.

Yaris Cross združuje prednosti majhnega mestnega avtomobila in zmogljivosti športnega terenca. Ponuja visok položaj za volanom, prostorno in udobno kabino ter unikatno kombinacijo hibridnega pogonskega sklopa in pametnega štirikolesnega pogona AWD-i. Yaris Cross je močan in sofisticiran. Odlikujejo ga večja oddaljenost od tal, velika kolesa in mišičasta podoba. Odlično se znajde na mestnih ulicah in na terenu. Yaris Cross vas vedno navdaja z občutkom popolne samozavesti.


Povsem novi Yaris Cross ponuja številne funkcije, ki omogočajo bolj varno in udobno vožnjo. Uživali boste lahko v pametnem varnostnem paketu Toyota Safety Sense, ki med drugim vsebuje tudi sistema za ohranjanje voznega pasu in za preprečevanje morebitnega trka.

Doživite srečo in užitek s hibridno električnimi vozili

Z VEČ KOT 50 % vožnje na elektriko brez vtičnice

Hibrid s pametnim štirikolesnim pogonom AWD-i

Zaradi kombinacije hibridnega pogonskega sklopa in pametnega štirikolesnega pogona AWD-i je Yaris Cross neustavljiv. 1,5-litrski hibridni pogonski sklop ponuja impresivne zmogljivosti ter nizko porabo goriva in nizke emisije CO2. Hkrati pa v urbanem okolju ponuja vožnjo v brezemisijskem električnem načinu.

Znajde se na ovinkih in v vseh vremenskih razmerah. Pametni štirikolesni pogon AWD-i zagotavlja stabilnost in oprijem ter se uspešno spoprime z vsako oviro na poti. Na voljo sta tudi posebna načina vožnje Trail in Snow, ki v spolzkih razmerah preprečujeta zdrsevenje in zagotavljata oprijem.

 

Pametni prtljažni prostor

Yaris Cross olajšuje vaše življenje, ne glede na to, ali se odpravite po nakupih ali zavijete na gorsko cesto. Ponuja prostoročno odpiranje prtljažnega prostora in zadnjo  klop, ki je zložljiva v razmerju  40:20:40. Pravzaprav je vedno pripravljen pomagati. Prilagodljivi prtljažni prostor je opremljen tudi s skritim predalom pod tlemi. Inovativni sistem pasov za pričvrščevanje prtljage pa skrbi, da je vožnja vedno varna, tudi če je prtljažni prostor poln športne opreme.

Zgodba Yaris Cross

Spoznajte Yasunorija Suezawo, moža, ki je zasnoval Yaris Cross. On je glavni inženir projekta, ki je odgovoren za to, da je vizija postala resničnost. Skupaj s svojimi sodelavci je ustvaril avtomobil, ki je vodilni v svojem razredu. Ponuja unikatno kombinacijo hibridnega pogonskega sklopa, pametnega štirikolesnega pogona AWD-i, privlačne oblike, vrhunske varnosti in odličnih voznih lastnosti. Yasunori Suezawa razlaga, kje vse je iskal navdih za snovanje tega unikatnega avtomobila.

Toyota Yaris Cross, glavne značilnosti

Vedno v gibanju

Visok položaj za volanom ponuja izjemen pregled nad dogajanjem na cesti in vozniku daje občutek popolnega nadzora. Yaris Cross samozavest dviguje na višjo stopnjo. Pametni štirikolesni pogon, raznovrstna in prostorna notranjost sta brez težav kos vsakodnevnim izzivom. Yaris Cross je športni terenec, ki uživa v gibanju.

Pokončna drža v vsaki situaciji

Yaris Cross je edini kompaktni hibridni športni terenec, ki združuje napredni hibridni pogonski sklop in pametni štirikolesni pogon. To je neustavljiva kombinacija. Hibridni sistem zagotavlja izjemne zmogljivosti in najnižjo porabo goriva v svojem razredu. Štirikolesni pogon pa zagotavlja nadzor in oprijem pri vsakodnevni vožnji in tudi na bolj zahtevnih in spolzkih podlagah.

Vedno povezan

Po zaslugi multimedijskega sistema Toyota Smart Connect je stres postal preteklost. Novi 9-palčni visoko resolucijski zaslon, ki je občutljiv za dotik, omogoča upravljanje navigacije v oblaku, ki zagotavlja aktualne cestne informacije in voznika opozarja na morebitne zastoje, obvoze in nevarnosti. Seveda omogoča tudi brezžične povezave s pametnim telefonom, vključno s povezavama Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Yaris Cross galerija

Od sofisticiranega dizajna do prostorne notranjosti. Odkrijte, kako se novi Yaris Cross vključi v vaše življenje.