1. New Cars
 2. TOYOTA HYBRID SUVS
Izberite

Športni terenci Toyota

Športni terenci Toyota so opremljeni z najbolj sodobno tehnologijo. Poleg tega ponujajo vrhunsko varnost in številne nove možnosti lastništva. Odkrijte najboljšega hibridnega športnega terenca za vaš življenjski slog. Na voljo so tudi številni dodatki in funkcije, ki zagotavljajo udobje in praktičnost na vsakem potovanju.

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR Hybrid je eden izmed naših najbolj energijsko učinkovitih športnih terencev. Odlikuje ga elegantno mišičasti slog, ki ustvarja popolnoma novo vrsto avtomobilov. Napredni hibridni sistem zagotavlja dinamično odzivnost in izjemno vozniško izkušnjo. Odkrijte najnovejšo ponudbo modela Toyota C-HR Hybrid.

Poudarki

 • 45,72-centimetrska (18-palčna) strojno obdelana platišča v črni barvi
 • Varnostni paket Toyota Safety Sense s sistemom za preprečevanje trka in zaznavanjem pešcev
 • Pametni parkirni asistent s sprednjimi in zadnjimi senzorji ter samodejnim zaviranjem
 • 20,32-centimetrski (8-palčni) zaslon občutljiv za dotik, Toyota Touch® 2 z navigacijo Go in povezavama Apple Carplay in Android Auto, 6 zvočnikov, digitalni radio DAB, povezava Bluetooth, vzvratna kamera
 • Ogrevani električno nastavljivi sprednji sedeži z ledveno oporo

RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid je športni terenec atraktivne oblike, ki je opremljen s pionirskim hibridnim sistemom. To je eden izmed najbolj učinkovitih športnih terencev. Opremljen je z najbolj napredno tehnologijo. Odlikujeta ga tudi premijska potniška kabina in velik prtljažni prostor.

Poudarki

 • 45,72-centimetrska (18-palčna) platišča v črni barvi
 • Sistema za zaznavanje mrtvega kota in prečnega prometa
 • Ogrevani sedeži z oblazinjenjem iz sintetičnega usnja, električno nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo.
 • Dvobravna različica s črno streho.
 • Varnostni paket Toyota Safety Sense s sistemom za preprečevanje trka in nočnim zaznavanjem pešcev ter prilagodljivim radarskim tempomatom.

Sestavite RAV4 Več o RAV4

Servisiranje vašega hibridnega športnega terenca Toyota


Hibridna tehnologija se ponaša z izrazito napredno in sofisticirano zasnovo. A kljub temu športni terenci Toyota za vzdrževanje in servisiranje niso dražji kot primerljivi avtomobili z običajnim pogonskim sklopom. Seveda pod pogojem, da je vaš C-HR Hybrid ali RAV4 Hybrid redno servisiran in vzdrževan na enem izmed uradnih pooblaščenih servisov Toyota.

Toyota ponuja številne načine celovitega servisiranja športnih terencev.

Hibridni športni terenci

Toyota ponuja tudi številne zelo konkurenčne pakete storitev, ki temeljijo na vnaprej znanih mesečnih obrokih. Paketne storitve pokrivajo letne stroške servisiranja in omogočajo povsem predvidljivo vzdržavanje in lastništvo. Izberete lahko dolžino trajanja paketnih sotritev, pri katerih ni nikakršnih skritih stroškov.

Pooblaščeni servisi Toyota ponujajo tudi ugodne ponudbe za menjavo pnevmatik. Ob obisku ste lahko povsem brezskrbni, saj boste vedno deležni najboljše storitve.

Servisiranje električnih hibridov

Naši specialisti bodo opravili tudi pregled hibridnega sistema in vso potrebno diagnostiko. Pregledali bodo stanje hibridne baterije, polnjenje 12V pomožnega akumulatorja in izvedli pregled hladilnega sistema hibridnega pogona.