1. New Cars
Izberite
Izberite

VSEMOGOČNE TERENSKE LEGENDE

PUSTOLOVŠČINA SE ZAČNE S TERENSKIMI VOZILI TOYOTA.

Terenska vozila Toyota so že skoraj 70 let pojem mogočnosti, neuničljivosti, vzdržljivosti, trpežnosti in neustrašnosti. S svojimi izjemnimi zmogljivostmi brez težav vozijo po zaledenelih prostranstvih Antarktike, po afriških puščavah, islandskih vulkanih ali domačih podeželskih kolovozih... V divjini se počutijo kot doma, potem pa vas vedno varno pripeljejo nazaj v civilizacijo.

3 razlogi, zaradi katerih boste za vedno vzljubili terensko vozilo toyota:

01

IZKUŠNJE

Več kot 60 let izkušenj na področju ustvarjanja najbolj zanesljivih in trpežnih terenskih vozil.
02

VARNOST

Napredni varnostni sistem Toyota Safety Sense omogoča brezkrbnost na poti.
03

ZANESLJIVOST

Legendarna zanesljivost Toyota ponuja 5-letno jamstvo brez omejitve kilometrov.

LAND CRUISER

Neustavljiv. Pripravljen na vse izzive, samozavesten tudi v najbolj zahtevnih razmerah.

2.8 D-4D AWD (204 KM / 150 kW)

Land Cruiser je brez sence dvoma eno izmed najbolj prepoznavnih terenskih vozil na svetu. Skoraj 70 let že rije po puščavskem pesku, blatnih džunglah in globokem snegu. Vozil je pustolovce, humanitarce in turiste na safarijih, celo v mestih je postal statusni simbol. Zaradi svojega klenega značaja je prava legenda. Vozi na vseh celinah sveta, oziroma v več kot 190 državah. Do sedaj so jih naredili že več kot 10 milijonov in tudi tisti najstarejši še vedno hrumijo. Danes je še vedno naustrašen in neumoren, hkrati pa s svojo sodobno tehnologijo ponuja tudi izdatno mero udobja in vozniških užitkov.

Spoznajte več

MC HILUX

Hilux - najbolj priljubljen poltovornjak na svetu.

2.8 D-4D 4X4 (204 KM / 150 kW)

Malo je avtomobilov, ki bi s takim ponosom na svoji karoseriji nosili pesek in blato. A Hilux je robustnež, ki je s svojo trpežno zasnovo kos vsaki avanturi, izzivu in nepredvidljivi situaciji. Znajde se na vsakem terenu. Z novim 2,8-litrskim motorjem je še bolj zmogljiv. Glede na to, da najbolj zahtevne terene premaguje že več kot pol stoletja, je nekakšen štirikolesni sopotnik zgodovine, ki je z lastnimi očmi videl tudi najbolj odmaknjene kotičke našega planeta.

Spoznajte več Preizkusite ga med prvimi

HIGHLANDER HYBRID

Hibridni športni terenec s pogonom na vsa štiri kolesa in sedmimi sedeži. Popolno družinsko vozilo.

2.5 HSD AWD (248 KM / 182 kW)

Highlander Hybrid je utelešenje sodobnega športnega terenca. Je elaganten in dinamičen, hkrati pa mogočen in samozavesten. Odlično se znajde v mestih, hkrati pa se brez zadržkov spopade z zahtevnimi terenskimi izzivi. Opremljen je s hibridnim pogonskim sklopom in pogonom na vsa štiri kolesa. Njegova notranjost je udobna, prefinjena in prostorna, saj ponuja kar sedem sedežev. Sedaj je sploh prvič na voljo tudi v Evropi.

Spoznajte več

RAV4 HYBRID BLACK EDITION

Črna je barva moči, nadzora, neodvisnosti. Takšen je tudi naš originalni športni terenec v povsem črni podobi.

2.5 HSD AWD (222 KM / 163 kW)

RAV4 je pred več kot dvajsetimi leti utemeljil razred športnih terencev. Od takrat je simbol vsestranskega avtomobila, ki v enem modelu združuje udobje, moč, funkcionalnost, okoljsko prijaznost, terenske zmogljivosti in odlične vozne lastnosti. Sedaj je na voljo tudi v omejeni seriji Black Edition. Vsi njegovi detajli so zasnovani izključno v črni barvi. Njegova intenzivna črna barva Midnight še dodatno poudarja njegovo eleganco in samozavest.

Preverite ponudbo