Brezplačno preizkusite
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi
Poiščite Toyota partnerja

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA MOČ.
BREZ ZADRŽKOV.

Od 29.500 €
Poraba od 4,4 l/100 km
CO2 od 100 g/km
Poraba od 5,8 l/100 km
CO2 od 134 g/km
 • Oblika, ki izstopa iz množice.

  RAV4 je zasnovan in oblikovan tako, da izstopa iz množice. Združuje robustnost športnega terenca in ostro dinamično urbanost. Rezultat je zmogljivi športni terenec, v katerem boste vedno na varnem, hkrati pa boste izžarevali svoj aktivno-sodobni življenjski slog.

 • Zmogljiv in učinkovit

  Zmogljivi 2,5-litrski Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) pogonski sklop združuje z izjemno tekočo vožnjo in odzivnost bencinskega motorja z neposrednim vbrizgom. Ta kombinacija ustvarja impresivne pospeške in navor.

 • Velik, drzen in agilen.

  RAV4 je že na prvi pogled izjemen športni terenec. Poleg videza ga odlikuje tudi izjemna okretnost, ki se še posebno obnese v mestnih središčih. Obračalni krog 4,6 metra dolgega avtomobila znaša le 11 metrov. Zato nobena cesta ni preozka.

 • Pripravljen na vsako situacijo.

  Varnostni sistem Toyota Safety Sense je še dodatno izpopolnjen s pametnimi funkcijami, ki vozniku zagotavljajo brezskrbnost v vseh prometnih situacijah. Na primer sistem za zaznavanje trka podnevi zaznava kolesarje, pešce pa tudi ponoči.

  Odkrijte varnostne funkcije.

Brez kompromisov

RAV4 je bil zasnovan in oblikovan, da izstopa iz množice. S svojim inovativnim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom združuje vse prednosti električnega pogona. Njegova notranjost je udobna in prostorna, tako da lahko skozi mestna središča potujete kot na leteči preprogi.

Vsak delček RAV4

RAV4 je prefinjeno individualen. V svoji biti združuje značaj športnega terenca, slog in sodobno tehnologijo.

 • Močan oblikovni izraz

  RAV4 odlikuje mogočna cestna podoba, ki jo na sprednjem in zadnjem delu določajo elegantne luči LED. Poleg tega pa se ponaša z drzno-dinamičnim profilom, ki ponuja izrazito individualnost.

 • Notranjost, oblikovana okoli vas.

  Notranjost RAV4 je prefinjena, sofisticirana, prostorna in sodobna. Poleg tega ponuja številne tehnološke rešitve, ki olajšajo potovanje.

 • RAV4, originalni športni terenec

  Zaradi inovativne platforme TNGA* se RAV4 lahko pohvali z nizkim težiščem, torzijsko trdo šasijo in odličnim voznikovim položajem. Rezultat je športni terenec, ki navdušuje s svojim slogom in vsestransko zmogljivostjo. * Toyotina nova globalna arhitektura.

Brezkompromisno ravnotežje sloga, varnosti in zmogljivosti.

RAV4 je učinkovita mešanica robustne zunanjosti in sodobne potniške kabine. Zaradi številnih varnostnih funkcij vozniku zagotavlja še več samozavesti.

Ustvarjen za vsako cesto in vsako mesto.

Ustvarjen za vsako cesto in vsako mesto.

RAV4 je vir samozavesti v vsaki situaciji, od hitre vožnje po avtocesti do šviganja po mestnih središčih, kjer vladajo emisijske omejitve.

Ultimativno udobje za vsakega potnika.

Ultimativno udobje za vsakega potnika.

Voznik bo užival v visokem položaju, ki zagotavlja odličen pregled nad dogajanjem na cesti. Poleg tega sedeži tudi sicer omogočajo dovolj prostora in udobja, kar potnikom zagotavlja prijetno potovanje.

Brezskrbnost za vse udeležence na cesti.

Brezskrbnost za vse udeležence na cesti.

Varnostni sistem Toyota Safety Sense je še dodatno izpopolnjen s pametnimi funkcijami, ki ves čas pomagajo vozniku. Hkrati pa voznik še vedno ohranja nadzor nad vozilom.

Odkrijte varnostne funkcije.
Novi RAV4 je osvojil 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Novi RAV4 je dosegel najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah RAV4 kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/

Več o RAV4

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.