1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

RAV4 Plug-in GR Sport

Športni terenec

RAV4 Plug-in - GR Sport - Športni terenec
Od
57.790 €
Od
Več informacij
2.5 priključni hibrid (PHEV)
RAV4 Plug-in - GR Sport - Športni terenec
Srebrna Zircon s črno streho (2QY)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

 

360-stopinjski pogled

 • Zunanjost

  Oblikovna zasnova zunanjosti

  RAV4 Plug-in Hybrid je zasnovan, da izstopa. Združuje robusten videz športnega terenca z ostrim, dinamičnim stilom, hkrati pa izžareva urbano eleganco. Dvojna energija, ki jo zagotavljata četrta generacija hibridne tehnologije in visoko zmogljiva litij-ionska baterija, omogočata takojšnje pospeševanje in najboljši doseg v razredu.

 • Takojšnja moč, dinamična učinkovitost

  Ponuja najnižje emisije (22 g/km) in porabo (1,0 l/100 km) v svojem razredu. Ti podatki so dokaz izjemne učinkovitosti športnega terenca RAV4 Plug-in Hybrid. Nova 18,1 kW litij-ionska baterija omogoča do 75 km* brezemisijskega električnega dosega. Baterijo pa je mogoče napolniti v le 2,5 ure.

 • Potniška kabina

  Prefinjena potniška kabina športnega terenca RAV4 Plug-in Hybrid je kot ustvarjena za tiho in udobno potovanje. Športni sedeži in veliko panoramsko strešno okno ustvarjajo vtis udobja, zračnosti in prostornosti. Prtljažni prostor pa ponuja 520 litrov prostornine. Baterija je nameščena tako, da ne vpliva na prostornino prtljažnega prostora. Udobje pa zagotavljajo tudi projekcijski zaslon, premijski avdio sistem JBL z devetimi zvočniki, vtičnica 230V ...

 • Pripravljen na vse scenarije

  Središče multimedijske povezljivosti je 22,86-centimetrski (9-palčni) za dotik občutljiv zaslon. Na voljo sta tudi povezavi Apple CarPlay™ in Android Auto™, ki omogočata predvajanje glasbe, pošiljanje sporočil in opravljanje klicev. Aplikacija MyT pa omogoča preverjanje stanja baterije, nastavljanje polnjenja baterije ter daljinsko ogrevanje in hlajenje potniške kabine.

Fullscreen Close