1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

PROACE CITY Comfort

Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih

PROACE CITY - Comfort - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih
Od
37.990 €
Od
Več informacij
Full Electric (50kWh) 2EL-
PROACE CITY - Comfort - Long, 4 vrata, brez stekla na zadnjih vratih
Silver Gris Artense (KCA)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Vozi lahkotno in prevaža najtežji tovor

  Proace City he na voljo v treh karoserijskih različicah in v dveh različnih dolžinah. V vsakem primeru brez težav opravi svoje delo. Krajša izvedba ponuja prostornino 3,7 m³, daljša pa 4,3 m³. Sedeži se zložijo, tako da so tla povsem ravna, kar omogoča enostavno prevažanje prtljage in tovora.

 • Za vsakega pravi pogonski sklop

  Proace City je na voljo s številnimi bencinskimi in dizelskimi motorji, ki ponujajo od 75 do 130 konjskih moči, ki so na voljo s 5- ali 6-stopenjskim ročnim ter 8-stopenjskim samodejnim manjalnikom. Proace City ponuja najnižjo porabo goriva in emisije CO² v svojem razredu. Zato bo vedno z odliko opravil svoje delo.

 • DODATEN PROSTOR, KO GA POTREBUJETE

  Proace City ponuja izjemno funkcionalnost, ki jo potrebujete za svoj posel. Sistem Smart Cargo ustvarja dodatno dolžino in prostornino, kar omogoča prevoz daljših predmetov.

 • VARNOST JE STANDARD

  Proace City je na voljo s tremi različnimi varnostnimi paketi. Standardni paket vključuje sistem za preprečevanje trka, prepoznavanje prometnih znakov, sistem za ohranjanje voznega pasu z asistenco krmiljenja, omejevalnik hitrosti ter sistem zaznavanja utrujenosti voznika.