1. New Cars
 2. Pregled

Spremenite model

PROACE CITY VERSO VIP

Compact, 5 vrat

Bela (EWP)

ŽE OD

26420.0

Motor

1,2 Turbo Bencinski motor, 81 kW / 110 KM

Program Toyota Relax

10 let ali 160.000 km brezskrbnosti

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  VEDNO NAREDI ODLIČEN VTIS

  Proace City Verso je na voljo v dveh različnih dolžinah, v katerih je dovolj prosotra za vas in vaše potnike. V obeh izvedenkah je možno prevažati do 7 potnikov. Kabino pa je možno prilagoditi vašim potrebam.

 • ZA VSAKEGA PRAVI POGONSKI SKLOP

  Proace City Verso je na voljo s številnimi bencinskimi in dizelskimi motorji, ki ponujajo od 75 do 130 konjskih moči, ki so na voljo s 5- ali 6-stopenjskim ročnim ter 8-stopenjskim samodejnim manjalnikom. Proace City Verso ponuja najnižjo porabo goriva in emisije CO² v svojem razredu. Zato bo vedno z odliko opravil svoje delo.

 • FLEKSIBILNOST, KI JO POTREBUJETE

  Proace City Verso se ponaša s fleksibilno potniško kabino. V drugi vrsti so opcijsko na voljo trije individualni sedeži, ki so vsi opremljeni z nastavkom ISOFIX. Izbirati je možno tudi klop, ki je zložljiva v razmerju 60:40. Tako v kratki kot v dolgi različici je možno prevažati do 7 potnikov, ki imajo vedno dovolj prostora in udobja.

 • VARNOST JE STANDARD

  Proace City Verso je na voljo s tremi različnimi varnostnimi paketi. Standardni paket vključuje sistem za preprečevanje trka, prepoznavanje prometnih znakov, sistem za ohranjanje voznega pasu z asistenco krmiljenja, tempomat ter sistem zaznavanja utrujenosti voznika.

Fullscreen Close