1. New Cars
  2. Technology
Izberite

VSE, KAR JE POMEMBNO.

Novi Prius vas o vsem vseskozi obvešča. 7-palčni večfunkcijski voznikov zaslon je nameščen sredinsko in na dobro vidnem mestu. Pogleda nanj ne ovira niti športni volan majhnega premera. Digitalni zaslon prikazuje ključne informacije, vključno s hitrostjo in preostalim električnim dosegom, hkrati pa vozniku omogoča maksimalno osredotočenost na cesto.

Digitalno življenje na poti

V središču digitalne zasnove novega Priusa je njegov multimedijski sistem s povezavama Apple CarPlay in Android Auto. Prek 12,3-palčnega zaslona visoke ločljivosti, ki je občutljiv za dotik, lahko opravljate klice, nastavljate navigacijo in predvajajte medijske vsebine. Na voljo so tudi zvočni ukazi.

Vedno nadgrajen

Tako kot vaš pametni telefon prejema redne nadgradnje prek svoje podatkovne povezave, je tudi vaš Prius Plug-in Hybrid pripravljen na prihodnost s posodobitvami v živo, ki zagotavljajo, da imate vedno najnovejšo programsko opremo in funkcionalnost.

 

 

 

 

 

 

 

Popolna vidljivost

Dobra vidljivost je temelj varne vožnje. Digitalno ogledalo vam omogoča, da vidite skozi ovire ali potnike na zadnjih sedežih, kot da jih ne bi bilo. Rezultat je popoln pregled nad dogajanjem za avtomobilom in s tem povečana varnost.