1. New Cars
 2. Overview
Izberite

Prius Plug-in Executive

Kombilimuzina 5 vrat

Prius Plug-in - Executive - Kombilimuzina 5 vrat
Od
44.900 €
Od
Več informacij
0.7 l/100 km
16 g/km
2.0L PHEV
Prius Plug-in - Executive - Kombilimuzina 5 vrat
Marine modra (8Q4)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Vrhunska zasnova in izjemna učinkovitost

  Tudi najmanjši detajli zunanjosti so zasnovani tako, da zagotavljajo izjemno učinkovitost in zmogljivost. Prius Plug-in Hybrid opredeljujejo elegantne aerodinamične oblike, najsodobnejša tehnologija in najbolj sodobne inovacije.

 • Tišina, moč in dinamika

  Nova izjemno toga platforma ustvarja kombinacijo natančne vodljivosi, pomirjujoče stabilnosti, dinamike in odzivnosti. Optimizirana zvočna izolacija pa ustvarja tiho in sproščeno vzdušje v notranjosti.

 • Tehnično najbolj napredni hibrid

  Prius Plug-in Hybrid je opremljen z vrhunsko sodobno tehnologijo, vključno s solarnim strešnim polnjenjem in sistemom za samodejno prilagajanje snopa dolgih luči.

 • Varnost s pametnimi varnostnimi funkcijami

  Varnostni paket Toyota Safety Sense je izboljšan in opremljen s številnimi pametnimi funkcijami. Zato lahko Prius Plug-in pomaga pri varnejši vožnji in ustvarja brezskrbnost v vseh voznih situacijah. Med drugim so na voljo: prilagodljive samodejne dolge luči, opozorilo o zapustitvi voznega pasu z nadzorom krmiljenja, pomoč za prepoznavanje prometnih znakov, sistem za preprečevanje naleta z zaznavanjem pešcev in prilagodljivi tempomat s polnim obsegom.