1. New Cars
  2. Toyota C-HR
  3. Highlights
Izberite
31.040 €
31.040 €

Izjemne lastnosti

Platišča

Samozavestno gibanje

43,18-centimetrska (17-palčna) aluminijasta platišča ponujajo eleganco in prefinjenost. Zasnovana se s petimi dvojnimi kraki, ki zagotavljajo samozavest in slog.

Zadnja kamera

Oglejte si svet, ki ga puščate za seboj

Dinamična vzvratna kamera premika meje vidljivosti med vožnjo. Zajemite vse, kar morate videti v vzvratnem pogledu ter se izognite morebitnim trkom.

Tempomat

Ko se varnost sreča s slogom.

S pamertnim prilagodljivim tempomatom lahko ohranjajte varnostno razdaljo glede na spredaj vozeče vozilo. Sistem lahko upočasni vaše vozilo vse do stanja mirovanja in v trenutku, ko je cesta prosta, spet pospeši do nastavljene hitrosti.

BSM

Aktiven pregled nad okolico avtomobila

Z monitorjem mrtvega kota boste vstopili v novo dobo varne vožnje. To je sistem, ki s senzorji na boku avtomobila namestvo vas zaznava vozila, skrita v mrtvem kotu. Ko opazi nevarnost, sproži opozorilni indikator, ki varuje vas in druge udeležence v prometu.

Klimatske naprave

Udobje v vaših rokah

Prek aplikacije MY Toyota lahko daljinsko upravljate klimatsko napravo in ogrejete ali ohladite kabino, še preden sploh sedete v avtomobil. Seveda lahko na enak način tudi vklopite ogrevanje sedežev in volana.

Športna sprednja sedeža

Za izjemno udobno sedenje

Športna sprednja sedeža ustvarjata razkošno izkušnjo vožnje. Tanek, športen zgornji del in močneje podprt spodnji del nudita vrhunsko udobje in izraziti slog.

31.040 €

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/si/sl?path=highlights/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/build","specs":"https://www.toyota.si/new-cars/new-toyota-c-hr/specifications"}}}}