1. New Cars
 2. Overview
Izberite

Corolla Touring Sports Executive

Karavan 5 vrat

Corolla Touring Sports - Executive - Karavan 5 vrat
Od
38.020 €
Od
Več informacij
4.8 l/100 km
107 g/km
1.8 hibrid (HEV)
Corolla Touring Sports - Executive - Karavan 5 vrat
Oxyde bronasta (6X1)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Oblika, ki privlačI poglede

  To je avtomobil, ki je privlačen z vseh zornih kotov. Atraktivno nizek pokrov motorja in elegantno-športen profil izžarevata sodobnost in svežino. Mogočno podobo poudarjajo športni zračnik in luči LED.

 • Užitek v vožnji

  Corolla ponuja pravi užitek v hibridni vožnji. Na voljo sta dva hibridna pogonska sklopa. 1,8-litrski hibrid zagotavlja tekočo, tiho in umirjeno vožnjo. 2,0-litrski motor Hybrid Dynamic Force pa hibridni pogon dviguje na višjo raven. Vedno je na voljo dovolj moči za pospeševanje, ki omogoča užitek v dinamični vožnji.

 • Brezskrbnost na vsakem kilometru

  Inovativni varnostni paket Toyota Safety Sense predvideva morebitne nevarnosti in vozniku pomaga, da se na njih odzove bolj učinkovito. Na voljo so vzvratna kamera, sistem za zaznavanje mrtvega kota, sistem za zaznavanje prečnega prometa, pametni parkirni asistent, samodejno prilagajanje snopa luči ... Voznik in potniki bodo vedno na varnem, vožnja pa bo še bolj sproščena.

 • Premišljenost in praktičnost

  Premišljena zasnova prtljažnega prostora omogoča, da s sabo vedno lahko vzamete vse, kar potrebujete. Naj bodo palice za golf, potrebščine za družinsko potovanje ali kolo. Tla prtljažnega prosotra so opremljena s pokorvom, ki je uporaben na obeh straneh - na eni je prevlečen s tkanino, na drugi pa je robustna plastika. Poleg tega lahko pokrov namestite na dve različni višini in tako povečate prostornino prtljažnega prostora. V kombinaciji s pametnim ključem je na voljo tudi funkcija prostoročnega odpiranja in zapiranja vrat prtljažnega prostora. Dovolj je že nežen gib z nogo pod zadnjim odbijačem.