Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi

Corolla Touring Sports

Vožnja s hibridom

Povsem novo vozilo Toyota Corolla hybrid

Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog in izbrani tip karoserije boste uživali v prednostih pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Toyota tokrat prvič ponuja izbiro dveh hibridnih motorjev – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force – za isti model. Z vsemi prednostmi platforme Toyota New Global Architecture (TNGA) vas Corolla popelje na živahno vožnjo.

Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajani avtomobil na svetu.

Uživajte z avtomobilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilne notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.

  • Zasnova za boljše rezultate

    Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših avtomobilov. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo v vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

  • Zasnova za navduševanje

    Prvo, kar opazite pri novi Corolli, je drzna in dinamična zunanjost. Privlačen nizek pokrov motorja daje zglajen in dinamičen profil, ki je izpopolnjen s športnimi 18-palčnimi platišči iz lahke kovine.

  • Smisel za stil

    Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilni športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Odkrijte najbolje prodajani avtomobil na svetu

Pred vami je razburljivo potovanje, saj ikona postaja hibridna.

Navdušeni boste nad živahno vožnjo nove Corolle

Navdušeni boste nad živahno vožnjo nove Corolle

Toyotine hibride je užitek voziti. 1,8-litrski hibridni motor je živahen in odziven ter zagotavlja sproščeno mestno vožnjo. Novi 2,0-litrski hibridni motor Hybrid Dynamic Force zagotavlja še več moči brez vpliva na gladko vožnjo. Ne glede na vašo izbiro sta v obeh primerih zagotovljeni manjša poraba goriva in manjša stopnja emisij, ki se pri vožnji izključno na električni pogon zmanjšata na nič.

Sedite in uživajte

Sedite in uživajte

Kabina nove Corolle je zasnovana za vaše udobje. Športni sedeži vas objamejo in držijo čvrsto na mestu, da vam je na dolgih potovanjih dovolj udobno. Položaj volana je zasnovan, da deluje čim bolj naravno in s tem preprečuje utrujenost. Gumbi za vožnjo, informacijsko-razvedrilni sistem in upravljanje avdiosistema na volanskem obroču omogočajo, da držite roke na enem mestu, pri čemer jih grelnik volanskega obroča v mrzlih dneh greje.

Pamet in praktičnost

Pamet in praktičnost

Nova Corolla Touring Sports vam ponuja ustrezen prostor na pravem mestu. Potnikom v zadnjem delu nudi enako udobje kot tistim spredaj. Prostorni prtljažnik lahko sprejme vse, zaradi prilagodljivega prtljažnega dna, priročnih stranskih žepov in preprosto zložljivih zadnjih sedežev. Ko želite odpreti prtljažnik in imate polne roke, preprosto pomaknite nogo pod zadnji odbijač in pokrov prtljažnika se samodejno odpre s pomočjo tipala za zaznavanje giba noge pod prtljažnikom.

Varnost nikoli ni le opcija, temveč standard

Varnost nikoli ni le opcija, temveč standard

Toyota Safety Sense je del standardne opreme pri vseh vozilih Corolla, ker je vaša varnost ključnega pomena. Ta unikaten varnostni sistem vključuje paleto izboljšanih varnostnih funkcij za olajšanje vožnje in zagotavlja še boljšo varnost za vas in potnike.

Odkrijte varnostne funkcije

Več o vozilu Corolla Touring Sports

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.