1. New Cars
 2. Overview
Izberite

Corolla Sedan Sol

Limuzina 4 vrata

Corolla Sedan - Sol - Limuzina 4 vrata
Od
26.700 €
Od
Več informacij
6 l/100 km
136 g/km
1.5 bencin
Corolla Sedan - Sol - Limuzina 4 vrata
Bela Pure (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Izstopajte v slogu

  Sodobno zunanjost odlikujejo številni atraktivni detajli. Luči LED, svetleče črni dekorativni elementi, kromirani poudarki in 18-palčna dvobarvna platišča dajejo vtis brezčasne elegance. Z novo Corollo Sedan boste izstopali z razlogom.

 • Zmogljivost, na katero se lahko zanesete

  Nova Corolla Sedan omogoča nepozabno vozniško doživetje. Novi 1,8-litrski hibridni pogonski sklop (2ZR-FXE) zagotavlja tekočo, tiho in umirjeno vožnjo, poleg tega pa ga odlikujejo izjemna energetska učinkovitost, nizke emisije in nizka poraba goriva. 1,6-litrski bencinski motor Valvematic pa predstavlja učinkovito in uporabno alternativo.

 • Avtomobil za mesto in potovanje

  Corollo Sedan odlikuje odličen pregled nad dogajanjem na cesti. Zato se odlično znajde na mestnih ulicah. Dolžina avtomobila znaša 4,63 metra, obračalni krog pa le 10,8 metra. To omogoča učinkovito parkiranje in dinamično manevriranje.

 • Vedno v pripravljenosti

  Varnostni paket Toyota Safety Sense zagotavlja brezskrbnost v vseh cestnih situacijah. S pametnimi tehnologijami vsem udeležencem v prometu zagotavlja še več varnosti. Na primer sistem za preprečevanje trka zaznava tudi pešce in kolesarje in s tem skrbi za njihovo varnost.