Brezplačno preizkusite Toyoto
Sestavite svojo Toyoto
Ceniki in katalogi

Corolla Sedan

Mi naredimo hibrid. Vi naredite Corollo.

Naslednja generacija hibridne vožnje

Limuzinska različica Corolla je prvič na voljo kot hibrid in ponuja živahno vožnjo zaradi novega inovativnega hibridnega pogonskega sklopa s samodejnim polnjenjem. Najbolje prodajani avtomobil na svetu s popolnoma novim pristopom k oblikovanju in inženirstvu zagotavlja vse: zglajeno novo zunanjost, popolnoma spremenjeno notranjost, številne elemente nadgrajene tehnologije in, kar je verjetno najpomembnejše, izboljšane varnostne funkcije. Limuzina Corolla se vrača – boljša kot kdajkoli prej.

Zasnovana za mesto, izdelana za več

Stilna, učinkovita in udobna nova Corolla ponuja užitek v vožnji ne glede na vaš življenjski slog. Ne glede na to, ali vozite v mestu ali na avtocesti, boste deležni prednosti, ki jih ponuja hibridni pogonski sklop s samodejnim polnjenjem, in zanesljivosti, po kateri je znana Toyota.

  • Zasnovana, da izstopa

    Limuzina Corolla daje izrazit občutek moči, zaznamujejo jo izpopolnjene gladke linije ter široka in hkrati aerodinamična karoserija. Njena značilna zunanjost ima številne moderne podrobnosti, vključno z LED-lučmi, kromiranimi elementi in 18-palčnimi platišči iz lahke kovine v dveh odtenkih.

  • Izpopolnjena, prostorna in udobna

    Notranjost ponuja premišljene tehnološke rešitve in najboljše udobje v tem razredu za vsakega potnika, poleg tega je sproščujoča in priročna. S pametnimi prostori za shranjevanje, dovolj prostora za noge in visokokakovostnimi podrobnostmi boste na potovanju uživali enako kot na cilju.

  • Ikona za sodobne čase

    Limuzina Corolla je izdelana s platformo Toyota New Generation Architecture (TNGA) in zagotavlja izjemno vožnjo na vseh področjih. Od izboljšanega vzmetenja in dinamične vodljivosti do nizkega težišča in 1,8-litrskega bencinskega hibrida – limuzina Corolla je popolna moderna ikona.

Impresivnost znotraj in zunaj

Nova limuzina Corolla ponuja več kot le izvrstno vožnjo: udobni kokpit je zasnovan za vaše potrebe, posodobljeni paket Toyota Safety Sense zagotavlja, da so vsi udeleženci v cestnem prometu čim varnejši, in novi hibridni pogonski sklop je izvrsten.

Majhna poraba goriva, nizke emisije in vožnja, polna zadovoljstva

Majhna poraba goriva, nizke emisije in vožnja, polna zadovoljstva

1,8-litrski hibridni motor je živahen in odziven ter zagotavlja gladko in sproščeno mestno vožnjo v vseh situacijah. Poleg tega limuzine Corolla ni treba priklapljati na električno omrežje, saj se samodejno polni. To je hibrid, kakršen mora biti.

Pametne tehnologije, preproste za uporabo

Pametne tehnologije, preproste za uporabo

S funkcijami, kot je prepoznavanje glasu, lahko kličete in nadzorujete glasbo, ne da bi umaknili roke z volanskega obroča. MyT, komplet povezanih storitev za vaš avtomobil, ki so zasnovane, da vam olajšajo življenje, pa vam omogoča užitek v resnično povezani vožnji.

Brezskrbnost, ves čas

Brezskrbnost, ves čas

Toyota Safety Sense postavlja nova merila za pomoč vozniku. Sistem je izboljšan s še inteligentnejšimi funkcijami, ki dejansko lahko pomagajo preprečiti trke. Vendar ne skrbite, vedno imate vi nadzor.

Odkrijte varnostne funkcije

Več informacij o limuzini Corolla

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.