Poiščite Toyota partnerja
Ceniki in katalogi

Corolla Sedan

TUDI HYBRID

Mi naredimo hibrid. Vi naredite Corollo.

Od 17.900 €
Poraba od 3,4 l/100 km
CO2 od 77 g/km
Poraba od 5,5 l/100 km
CO2 od 125 g/km
 • Izstopanje v stilu

  Moderna zunanjost je dopolnjena z značilnimi podrobnostmi, vključno z lučmi LED, masko v barvi črnega klavirskega laka, kromiranimi elementi in 18-palčnimi platišči iz lahke kovine v dveh odtenkih. Z novo limuzino Corolla boste izstopali s pravimi razlogi.

 • Zmogljivost, na katero se lahko zanesete

  Nova limuzina Corolla ponuja vozno izkušnjo, ki je ne boste nikoli pozabili. Nov 1,8-litrski bencinski hibridni (2ZR-FXE) pogonski sklop je navdušujoč in učinkovit. Alternativno pa se lahko odločite za naš napredni 1,6-litrski bencinski motor Valvematic (1ZR-FAE), ki ponuja zmogljivost, na katero se lahko zanesete v vsaki situaciji.

 • Vozilo za vožnjo po mestu – in drugje

  Limuzina Corolla zagotavlja izjemno vidljivost ceste in okretnost – s tem je odlična za vsako mestno jedro. S skupno dolžino 4,63 metra in obračalnim krogom le 10,8 metra lahko zapeljete v še tako ozka parkirna mesta in varno manevrirate v zahtevnih prostorih.

 • Pripravljen, tudi če vi niste

  Toyota Safety Sense zagotavlja brezskrbnost v vseh situacijah. Limuzina Corolla ima zdaj dodatne inteligentne funkcije in ponuja še več pomoči – tako so vsi udeleženci v cestnem prometu varnejši. Na primer, sistem za predhodno zaznavanje trka zdaj lahko zaznava kolesarje podnevi ter pešce ponoči.

Naslednja generacija hibridne vožnje

Limuzinska različica Corolla je prvič na voljo kot hibrid in ponuja živahno vožnjo zaradi novega inovativnega hibridnega pogonskega sklopa s samodejnim polnjenjem. Najbolje prodajani avtomobil na svetu s popolnoma novim pristopom k oblikovanju in inženirstvu zagotavlja vse: zglajeno novo zunanjost, popolnoma spremenjeno notranjost, številne elemente nadgrajene tehnologije in, kar je verjetno najpomembnejše, izboljšane varnostne funkcije. Limuzina Corolla se vrača – boljša kot kdajkoli prej.

Zasnovana za mesto, izdelana za več

Stilska, učinkovita in udobna nova Corolla ponuja užitek v vožnji ne glede na vaš življenjski slog. Ne glede na to, ali vozite v mestu ali na avtocesti, boste deležni prednosti, ki jih ponuja hibridni pogonski sklop s samodejnim polnjenjem, in zanesljivosti, po kateri je znana Toyota.

 • Zasnovana, da izstopa

  Limuzina Corolla daje izrazit občutek moči, zaznamujejo jo izpopolnjene gladke linije ter široka in hkrati aerodinamična karoserija. Njena značilna zunanjost ima številne moderne podrobnosti, vključno z lučmi LED, kromiranimi elementi in 18-palčnimi platišči iz lahke kovine v dveh odtenkih.

 • Izpopolnjena, prostorna in udobna

  Notranjost ponuja premišljene tehnološke rešitve in najboljše udobje v tem razredu za vsakega potnika, poleg tega je sproščujoča in priročna. S pametnimi prostori za shranjevanje, dovolj prostora za noge in visokokakovostnimi podrobnostmi boste na potovanju uživali enako kot na cilju.

 • Ikona za sodobne čase

  Limuzina Corolla je izdelana s platformo Toyota New Generation Architecture (TNGA) in zagotavlja izjemno vožnjo na vseh področjih. Od izboljšanega vzmetenja in dinamične vodljivosti do nizkega težišča in 1,8-litrskega bencinskega hibrida – limuzina Corolla je popolna moderna ikona.

Impresivnost znotraj in zunaj

Nova limuzina Corolla ponuja več kot le izvrstno vožnjo: udobni kokpit je zasnovan za vaše potrebe, posodobljeni paket Toyota Safety Sense zagotavlja, da so vsi udeleženci v cestnem prometu čim varnejši, in novi hibridni pogonski sklop je izvrsten.

Majhna poraba goriva, nizke emisije in vožnja, polna zadovoljstva

Majhna poraba goriva, nizke emisije in vožnja, polna zadovoljstva

1,8-litrski hibridni motor je živahen in odziven ter zagotavlja gladko in sproščeno mestno vožnjo v vseh situacijah. Poleg tega limuzine Corolla ni treba priklapljati na električno omrežje, saj se samodejno polni. To je hibrid, kakršen mora biti.

Pametne tehnologije, preproste za uporabo

Pametne tehnologije, preproste za uporabo

S funkcijami, kot je prepoznavanje glasu, lahko kličete in nadzorujete glasbo, ne da bi umaknili roke z volanskega obroča. MyT, komplet povezanih storitev za vaš avtomobil, ki so zasnovane, da vam olajšajo življenje, pa vam omogoča užitek v resnično povezani vožnji.

Brezskrbnost, ves čas

Brezskrbnost, ves čas

Toyota Safety Sense postavlja nova merila za pomoč vozniku. Sistem je izboljšan s še inteligentnejšimi funkcijami, ki dejansko lahko pomagajo preprečiti trke. Vendar ne skrbite, vedno imate vi nadzor.

Odkrijte varnostne funkcije
Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/
Toyota Corolla med finalisti Evropskega avta leta 2020

Toyota Corolla je zanesljivo opravila s konkurenco 35-ih nominirancev za Evropski avto leta 2020 in se uvrstila med sedem finalistov.
Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo osvojila tudi evropska srca. Ne glede na življenjski slog in izbrani tip karoserije (na voljo je kot petvratna kombilimuzina, štirivratna limuzina in karavan) je Corolla v preteklem letu vsem modelom omogočila vse prednosti pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Na voljo sta hibridna motorja – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force. Spoznajte več >

/

Več informacij o limuzini Corolla

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.