Corolla Hatchback GR Sport - Kombilimuzina 5 vrat

Začnite svojo pot in jo nadaljujte s Corollo.

 • Senzor svetlobe
 • AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
 • LED dnevne luči
Primerjaj
Toyota Corolla Hatchback - GR Sport - Kombilimuzina 5 vrat
  • Oxyde bronasta s črno streho (2RF) Ni združljivo z izbranim motorjem
  • Ash siva s črno streho (2RZ) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Biserno bela s črno streho (2KR) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Pltinum srebrna s črno streho (2RD) Ni združljivo z izbranim motorjem
 • Flame rdeča s črno streho (2SZ) Ni združljivo z izbranim motorjem
Od
28.250 €
Corolla Hatchback Terra na voljo od 19.350 €
Poraba
3.6 l/100 km
CO2
83 g/km

Naši kupci so Toyoto Corollo ocenili s povprečno oceno 4.9. Preverite zakaj.

4.9 / 5


Na podlagi
12 ocen
5 / 5
Zadovoljstvo nakupa
4.9 / 5
Vrednost za vaš denar
4.9 / 5
Vozna dinamika
4.9 / 5
Izgled
5 / 5
Kakovost

Ocene strank

Povsem nova Toyota Corolla hibrid

Nova Corolla je s svojo eleganco, učinkovitostjo in užitkom pri vožnji ikona sodobnega časa. Ne glede na vaš življenjski slog ali vrsto karoserije, ki jo boste izbrali, boste lahko izkoristili prednosti hibridnih pogonskih sklopov s samodejnim polnjenjem. To je prvič, da je Toyota pri enem modelu na izbiro ponudila dva hibridna motorja - 1,8-litrski hibridni motor in 2,0-litrski motor Hybrid Dynamic Force. Corolla vas z vsemi prednostmi platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) popelje na energično vožnjo.

Začetek razburljive nove dobe za najbolj prodajano vozilo na svetu.

Uživajte z vozilom, ki poskrbi, da je vožnja zabavna. Takoj ko sedete za volan, občutite razliko zaradi stilske notranjosti, izjemne vodljivosti in stabilnosti, s čimer je vožnja še bolj navdušujoča.

 • Zasnova za boljše rezultate

  Pri Toyoti smo predani razvijanju še boljših avtomobilov. Corolla temelji na Toyotini napredni novi inženirski platformi TNGA in zagotavlja izjemno zadovoljstvo pri vožnji. Kombinacija robustnejše karoserije in nizkega težišča zmanjša nagib vozila v ovinkih, vzmetenje z dvojnim prečnim vodilom pa učinkoviteje absorbira udarce, da je vožnja bolj gladka.

 • Oblika, ki navdušuje

  Prvo, kar opazite pri novi Corolli, je drzna in dinamična zunanjost, ki jo z izbiro barvnih shem v dveh odtenkih lahko še bolj poudarite. Privlačen nizek pokrov motorja, navdušujoča široka maska in značilni žarometi v povsem izvedbi LED poskrbijo za zglajen profil, ki ga poudarjajo športna 18-palčna platišča iz lahke kovine.

 • Smisel za stil

  Naši oblikovalci so izbrali kombinacijo visokokakovostnih materialov osupljivega videza s privlačno raznolikimi vzorci. Popolnoma črn videz daje notranjosti športni občutek, izberete pa lahko tudi hladno sivo, ki poudarja prostorno in učinkovito oblikovanje. Stilski športni sedeži so izvrstna pika na i za ta videz.

Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic na varnostnem testu EURONCAP

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense, ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več >

/
/
Toyota Corolla med finalisti Evropskega avta leta 2020

Toyota Corolla je zanesljivo opravila s konkurenco 35-ih nominirancev za Evropski avto leta 2020 in se uvrstila med sedem finalistov.
Nova Corolla je s svojim stilom, učinkovitostjo in prijetno vožnjo osvojila tudi evropska srca. Ne glede na življenjski slog in izbrani tip karoserije (na voljo je kot petvratna kombilimuzina, štirivratna limuzina in karavan) je Corolla v preteklem letu vsem modelom omogočila vse prednosti pogonskih sklopov hibrida s samodejnim polnjenjem. Na voljo sta hibridna motorja – 1,8-litrski hibrid in 2,0-litrski Hybrid Dynamic Force. Spoznajte več >

/
Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v
prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >

/
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.