1. New Cars
  2. Corolla Sedan
Izberite

Nova Corolla Sedan

Odločnejša. Pametnejša. Varnejša.
Predstavljamo novo in izboljšano Corollo Sedan, ki navdušuje s prefinjeno zunanjostjo, sodobno notranjostjo, intuitivno tehnologijo in močjo hibridnega sistema 5. generacije. Globalno  najbolj priljubljena Toyota je zdaj boljša kot kadarkoli prej. Bodite med prvimi, ki bodo spoznali vse prednosti Corolle Sedan.
Elegantna nova sprednja maska
Atraktivni žarometi LED
Športna 45,72-centimetrska (18-palčna) strojno obdelana platišča GR SPORT
Elegantna in dinamična

Elegantna nova sprednja maska

Na novo zasnovana spodnja rešetka z mrežastim vzorcem ustvarja mogočno podobo.

Atraktivni žarometi LED

Žarometi LED zagotavljajo odlično vidljivost ob zelo nizki porabi energije. Diode LED tvorijo elegantne ukrivljene linije, ki se prilegajo elegantnemu dizajnu avtomobila.

Športna 45,72-centimetrska (18-palčna) strojno obdelana platišča GR SPORT

Povsem nova 45,72-centimetrska (18-palčna), ki so bila zasnovana izključno za model GR SPORT, izražajo športni značaj vozila. Značilna simetrično tridimenzionalna zasnova zagotavlja dodatno globino in dinamiko modela GR SPORT.

Elegantna in dinamična

Za karoserijo Corolle Sedan so značilne prefinjeno tekoče linije. Njena aerodinamična silhueta in široka drža pa zagotavljata občutek agilne moči.

Slog, ki izstopa.

En sam pogled je dovolj. Toyota Corolla Sedan navduši s svojo nepogrešljivo zunanjostjo z osupljivo novo prednjo masko in drznimi žarometi bi-LED. Dodatno atraktivnost pa zagotavlja možnost dvobarvnih kombinacij.

Sprostite se in uživajte

Corolla Sedan, ki ponuja dovršeno tehnologijo in vrhunsko udobje za vsakega potnika, je zasnovana okoli vas.

Občutek za slog

Corolla Sedan ne navdušuje samo s svojo zunanjostjo. Izjemen je tudi njen notranji ambient, ki je zasnovan  v kombinaciji kakovostnih materialov s prijetno raznolikostjo tekstur. Uigrano celoto soustvarjajo tudi elegantni športni sedeži. Ambientalna osvetlitev potniške kabine ustvarja svetlobo v mešanici hladnega odtenka modre in bele barve, ki ponuja elegantno športen pridih. To je tisti končni dotik, zaradi katerega boste uživali v vsakem trenutku, ki ga boste preživeli Corolli Sedan.

Tehnologija za življenje

Intuitivna tehnologija lahko izboljša vsako potovanje. Spoznajte Toyota Smart Connect. Uživajte v brezhibni navigaciji v oblaku, glasovnem upravljanju ter prometnih informacijah v realnem času. Novi 26,67-centimetrski (10,5-palčni) zaslon, ki je občutljiv za dotik, ponuja tudi povezavi Apple CarPlay in Android Auto™, ki omogočata dostop do vaših najljubših aplikacij in številne informacije o vožnji. Na novo je zasnovan tudi 31,24-centimetrski (12,3-palčni) voznikov zaslon, ki ga je s štirimi načini Casual, Smart, Sport in Tough mogoče prilagoditi osebnim željam.

Povežite se s svojo Toyoto

Pametni kokpit omogoča sinhronizacijo avtomobila in pametnega telefona. Aplikacija MyT na vašem pametnem telefonu je zasnovana za lažjo vožnjo in odpira svet povezljivosti. Sledite potovanjem, načrtujte servis in izboljšajte svoj slog vožnje. Na daljavo lahko upravljate klimatsko napravo ter pred potovanjem ohladite in ogrejete vozilo. Toyota Smart Connect+ spreminja vaš vsakdan.

Brezkompromisna moč

Večja zmogljivost in izjemna učinkovitosti. Peta generacija samopolnilne hibridne tehnologije omogoča izboljšan pospešek in moč brez povečanja emisij CO2. Novi nadgrajeni 2,0-litrski model zagotavlja celo manjše emisije.

Užitek v vožnji

Vožnja s hibridi znamke Toyota je en sam užitek. Navdušujejo s svojo agilnostjo in odzivnostjo. Ko se vozite skozi mesto, uživate v osupljivi tišini popolnoma električnega načina, ki varčuje z gorivom in zmanjšuje emisije CO2. Hibridi so za vožnjo še vedno tako enostavni kot običajni avtomobili. Ker se polnijo sami, jih ni nikoli  treba priklapljati na električno omrežje. Zato sploh ni presenetljivo, da je hibride znamke Toyota izbralo že več kot 12 milijonov voznikov po vsem svetu.

Odkrijte užitek vožnje

Vse modele GR SPORT poganja revolucionarni hibridni sistem. Uživajte v vznemirjenju vožnje z 1,8- ali 2,0-litrskim hibridnima motorjema, ki ustvarjata izjemno moč in dinamični pospešek ob nizki porabi goriva in emisijah CO2. Toyotina platforma TNGA zagotavlja fantastično vodljivost in nižje težišče za vznemirljivo vožnjo.

Toyota T-mate. Z vami na varnejši poti

Toyota Corolla Sedan je opremljena z varnostnim paketom T-Mate, ki bo vaš vsestranski partner pri vožnji. Vključuje najnovejšo generacijo sistema Toyota Safety Sense in ponuja možnost posodobitev po zraku.
  • Toyota Safety Sense Izboljšave v delovanju in funkcionalnosti sistemov vključujejo: preprečevanje neželenega pospeševanja, ki se odzove na nenadno uporabo plina pri nizki hitrosti; podporo za preprečevanje trčenja pri zavijanju v križišču; pomoč pri krmiljenju v sili, ki se zdaj lahko odzove na nasproti vozeča vozila; izogibanje bočnim trčenjem in zmanjšanje hitrosti v ovinku. Posodobitve programske opreme po zraku bodo posodabljale funkcije in omogočale dodajanje novih.
  • Pomoč pri vožnji Sistem za zaznavanje mrtvega kota opozori voznika na vsa vozila, ki jih morda ni videl v stranskih ogledalih. To je še posebej uporabno pri prehitevanju. Corolla Sedan ponuja tudi e-klic v sili in sistem prilagodljivih dolgih luči.
  • Pomoč pri parkiranju Corolla Sedan je opremljena tudi z drugimi inovativnimi funkcijami, kot so: pomoč pri parkiranju, pomoč za varni izstop iz vozila, sistem opomnikov za zadnje sedeže in opozorilo o prečnem prometu zadaj s samodejnim zaviranjem. Vsi ti sistemi ustvarjajo zaupanje in omogočajo še bolj varno vozno okolje za vas in vse druge udeležence v prometu.

Konfiguracija vozila se lahko razlikuje glede na državo.
Za podrobnosti o lokalnih specifikacijah in opremi se obrnite na svojega lokalnega prodajalca.

Toyota Corolla Sedan galerija

Odkrijte paleto modelov Corolla

Ni nujno, da ena različica vedno ustreza vsem. Paleta vozil Corolla Hybrid je zasnovana z vrsto funkcij, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam, željam in življenjskemu slogu.