1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

Toyota bZ4X Premium

Športni terenec

Toyota bZ4X - Premium - Športni terenec
Od
64.600 €
Toyota bZ4X - Premium - Športni terenec
Črna (221)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl


bz4x Galerija

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Edinstven slog in mogočna podoba

  Toyota bZ4X združuje eleganten in sodoben videz električnega vozila s samozavestnim obliko športnega terenca. Rezultat je inovativno električno vozilo, ki se odlično znajde na vseh cestah in privlači pogled, kjerkoli se pojavi.

 • Izjemne vozne zmogljivosti

  S športnim terencem bZ4X boste lahko uživali v najboljši električni zmogljivosti v svojem razredu. Predvsem pa vaša vožnja ne bo ustvarjala nobenih emisij. Poleg tega je avtomobil izjemno odziven in v vsakem trenutku ponuja dovolj hitrosti in navora. Z izjemno zmogljivim štirikolesnim pogonom pa zagotavlja brezhibno vozniško izkušnjo.

 • Izjemno zmogljiva baterija

  Toyota bZ4X lahko z enim polnjenjem prevozi več kot 500 brezemisijskih kilometrov*. Ta doseg je možno povečati z opcijsko streho s sončnimi paneli. *Po ciklu WLTP. Doseg je odvisen od paketa opreme, pogonskega sklopa in trenutnih voznih razmer.

 • Toyota T-Mate. Vedno z vami na varni poti.

  Toyota bZ4X je opremljena z varnostnimi funkcijami T-Mate. To je nekakšen partner pri vožnji, ki vedno bedi nad vami, vašimi potniki in drugimi udeleženci v prometu. T-Mate je paket sistemov, ki nudijo podporo in omogočajo varnejšo vožnjo. Zagotavljajo preprostejše parkiranje in bolj sproščeno vožnjo po mestnih ulicah in na avtocesti. T-Mate skrbi, da ste vedno v varnih rokah.