1. New Cars
  2. Design
Izberite

Unikaten slog in podoba

Toyota bZ4X združuje eleganten in napreden videz električnega vozila s samozavestnim dizajnom športnega terenca. Rezultat je inovativno električno vozilo, ki se odlično znajde na vseh cestah in vzbuja pozornost, kjerkoli se pojavi.

Oblika, ki izstopa. Zmogljivosti športnega terenca

Športni terenec bZ4X se s svojo ikonično obliko odlično znajde v urbanih središčih, njegova zmogljivost pa mu omogoča številne pustolovščine na podeželjskih cestah. Združuje elegantno in napredno aerodinamiko električnega vozila z robustno močjo športnega terenca, s katerima izziva tudi najbolj zahtevna pričakovanja.

  • Sprednji del je zasnovan v značilni kladivasti obliki in skupaj z elegantno ozkimi lučmi poudarja samozavestno podobo avtomobila.
  • Silhueta poudarja dolgo medosno razdaljo, izraziti črni kolesni loki pa izražajo izvirno športnoterensko zasnovo.
  • Nizka linija strehe prispeva k izjemni aerodinamiki in z zmanjšanjem upora vetra omogoča gladko in tekočo vožnjo.
Večinformacijski zaslon
Volanski obroč
Potovanje v udobju premijskega razreda
31,24-centimetrski zalon
Vrhunski materiali
Zasnovan za vsa potovanja
Izjemna prostornost

Večinformacijski zaslon

Tanka armaturna plošča je nameščena tik nad volanom in vozniku omogoča jasen pregled tako nad dogajanjem na cesti kot tudi dostop do vseh pomembnih parametrov vožnje.

Volanski obroč

Intuitivne funkcije vozniku omogočajo, da se osredotoči na cesto. Pametno nameščeni merilniki in poseben volan izboljšujejo vidljivost in skrajšujejo voznikov reakcijski čas. Dostop do pomembnih informacij je možen, ne da bi preusmerili pogled s ceste.

Potovanje v udobju premijskega razreda

Premišljeno zasnovan kokpit in prostorna notranjost pričarata izdatno mero prefinjenosti. Elegantne teksture, ki jih navdihuje nordijski slog, in satenasti zaključni detajli ustvarjajo popolno udobje za vse potnike.

31,24-centimetrski zalon

31,24-centimetrski zalon, ki je občutljiv za dotik, ponuja vse pomembne informacije na enem mestu.

Vrhunski materiali

Luksuzna perforirana tkanina in mehki ornamentirani nasloni za roke ustvarjajo prefinjeno ambientalno udobje.

Zasnovan za vsa potovanja

Prostorna potniška kabina s petimi sedeži ponuja pravo bogastvo številnih uporabnih funkcij, ki vsem potnikom zagotavljajo užitek v mirnem potovanju v prefinjenem notranjem udobju.

Izjemna prostornost

Dolga medosna razdalja zagotavlja veliko prostora za noge. Prtljažni prostor pa ponuja kar 452 litrov prostornine.

Zasnovan za vsa potovanja

Poudarki

  • Panoramsko strešno okno

    Panoramska streha prinaša atraktiven poudarek zunanjosti avtomobila, hkrati pa povečuje občutek prostornosti, svetobe in zračnosti potniške kabine. Na voljo je tudi električno senčilo, ki ščiti pred radiacijsko toploto sončne svetlobe.