1. New Cars
  2. Pregled
Izberite
Izberite

Spremenite model

Aygo X X-CLUSIVE

Kombilimuzina 5 vrat

Toyota Aygo
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)

Od

22100.0

Motor

1.0 VVT-i Bencinski motor

Program jamstva Toyota Relax

DO 10 LET ALI 185.000 KM BREZSKRBNOST

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl


Aygo Gallery

360-stopinjski pogled

  • Oblika

    Najbolj vroči karoserijski križanec v mestu

    Aygo X poviša srčni utrip s svojo drzno in nezmotljivo obliko. Dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Učinkoviti žarometi LED osvetlijo vsako pot, medtem ko zadnje luči poudarjajo ikonično obliko. Mogočna 45,72-centimetrska (18-palčna) aluminijasta platišča pod poudarjenimi blatniki zagotavljajo širok položaj, ki zagotavlja samozavestno cestno podobo.

  • Impulz, ki poganja.

    Toyota Aygo X ponuja inovacije, ki osvojijo vsako mesto. To je izjemno odziven avtomobil, ki se odlično znajde na mestnih ulicah in na odprtih cestah. Z visokim položajem za volanom ponuja izjemen pregled nad dogajanjem na cesti. Aygo X je dolg le 3,7 metra in se ponaša z najmanjšim obračalnim krogom v svojem razredu. Je kompakten, okreten in enostaven za parkiranje – tudi na ozkih ulicah. Odzivni samodejni menjalnik se brezhibno odziva na vaš slog vožnje. Gladko prestavljanje pa omogoča enostavno in prijetno vožnjo po mestu.

  • Prostornost, ki preseneča.

    Kompaktna zunanjost in prostorna notranjost. Aygo X je poln presenečenj. Z 231 litri ponuja največji prtljažni prostor v svojem razredu. Zasnovan je za prilagodljiv življenjski slog. Uživajte v pametni zasnovi za enostavno nalaganje prtljage. Aygo X ima prostor za vsakodnevne urbane in izvenmestne pustolovščine.

  • Samozavest na vsakem zavoju

    Aygo X je opremljen s številnimi varnostnimi funkcijami, ki so še dodatno izboljšane in zagotavljajo, da ste na cesti vedno samozavestni. Sistem T-Mate združuje varnostni paket Toyota Safety Sense* s ptevilnimi aktivnimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in parkiranju. Ne glede na to, ali ste na avtocesti, v mestu ali na parkirišču – Aygo X bo vedno poskrbel, da ste v varnih rokah. (*standardno pri vseh paketih opreme.)