1. New Cars
 2. Pregled
Izberite

Aygo X X-CLUSIVE

Kombilimuzina 5 vrat

Aygo X - X-CLUSIVE - Kombilimuzina 5 vrat
Od
21.500 €
Od
Več informacij
4.9 l/100 km
110 g/km
1.0 bencin
B
Aygo X - X-CLUSIVE - Kombilimuzina 5 vrat
Persian Salt & Night Sky Black Fusion

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

Read timed out


Aygo Gallery

360-stopinjski pogled

 • Oblika

  Najbolj vroči karoserijski križanec v mestu

  Aygo X poviša srčni utrip s svojo drzno in nezmotljivo obliko. Dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Učinkoviti žarometi LED osvetlijo vsako pot, medtem ko zadnje luči poudarjajo ikonično obliko. Mogočna 45,72-centimetrska (18-palčna) aluminijasta platišča pod poudarjenimi blatniki zagotavljajo širok položaj, ki zagotavlja samozavestno cestno podobo.

 • Impulz, ki poganja.

  Toyota Aygo X ponuja inovacije, ki osvojijo vsako mesto. To je izjemno odziven avtomobil, ki se odlično znajde na mestnih ulicah in na odprtih cestah. Z visokim položajem za volanom ponuja izjemen pregled nad dogajanjem na cesti. Aygo X je dolg le 3,7 metra in se ponaša z najmanjšim obračalnim krogom v svojem razredu. Je kompakten, okreten in enostaven za parkiranje – tudi na ozkih ulicah. Odzivni samodejni menjalnik se brezhibno odziva na vaš slog vožnje. Gladko prestavljanje pa omogoča enostavno in prijetno vožnjo po mestu.

 • Prostornost, ki preseneča.

  Kompaktna zunanjost in prostorna notranjost. Aygo X je poln presenečenj. Z 231 litri ponuja največji prtljažni prostor v svojem razredu. Zasnovan je za prilagodljiv življenjski slog. Uživajte v pametni zasnovi za enostavno nalaganje prtljage. Aygo X ima prostor za vsakodnevne urbane in izvenmestne pustolovščine.

 • Samozavest na vsakem zavoju

  Aygo X je opremljen s številnimi varnostnimi funkcijami, ki so še dodatno izboljšane in zagotavljajo, da ste na cesti vedno samozavestni. Sistem T-Mate združuje varnostni paket Toyota Safety Sense* s ptevilnimi aktivnimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in parkiranju. Ne glede na to, ali ste na avtocesti, v mestu ali na parkirišču – Aygo X bo vedno poskrbel, da ste v varnih rokah. (*standardno pri vseh paketih opreme.)