1. New Cars
  2. Aygo X

Novi Aygo X

Spletna rezervacija bo na voljo kmalu

Nova vznemirljiva izkušnja mestne vožnje je pred vrati. Odštevanje do predstavitve novega karoserijskega križanca Aygo X se je začelo! Drzni kompaktni križanec, ki ga navdihuje moderno urbano življenje s svojo dvignjeno karoserijo, velikimi platišči iz lahke litine in višjim položajem za volanom, zagotavlja nove dimenzije mestne vožnje. Uživajte v zaupanju, ki ga lahko zagotovi le kompaktni karoserijski križanec. Z edinstveno dvobarvno kombinacijo in izjemnim dizajnom privlači poglede in izstopa, kjerkoli se pojavi. Ne sledite le trendom – ustvarite jih in si oglejte ulice s svežega zornega kota.

Izpostavljamo:

  • Povsem novi kompaktni urbani karoserijski križanec je unikaten v segmentu A.
  • Živahne barve in oblika, ki izstopa, značaju modela Aygo dajejo nove razsežnosti.
  • Kompakten, a hkrati prostoren in agilen avtomobil, ki ponuja vse prednosti segmenta A.
  • Samozavestna vožnja, izboljšani nadzor in visok položaj za volanom.
  • Dodatno emocionalno noto izžareva zložljiva platnena streha, ki je sploh prva v segmentu A.
  • Sodobna tehnologija omogoča varnost in varčnost.

Poudarki, ki jih je vredno čakati.

Nova definicija mestne vožnje

Odlične stvari pogosto prihajajo v majhnih paketih. Aygo X je kompakten avtomobil, ki ga razganja od ponosa. Kljubuje normam, saj s svojim visokim položajem ponuja samozavest in zagotavlja odlične občutke. Visok položaj za volanom omogoča odličen pregled nad dogajanjem na cesti, veliko vetrobransko steklo pa zagotavlja najboljšo vidljivost doslej. Napredni menjalnik S-CVT poskrbi, da bo mestna vožnja odzivna, tekoča in zabavna. Kompaktna izdelava, kamere in senzorji pa olajšajo parkiranje.

Ko sedite visoko, se počutite samozavestno in imate popoln nadzor nad prometom. 

Najbolj vroč karoserijski križanec v mestu

Aygo X navduši s svojo drzno obliko. Dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igriv značaj. Prefinjeni žarometi LED močno osvetljujejo pot, zadnje luči pa poudarjajo ikonično obliko. Atraktivna 18-palčna aluminijasta platišča pod velikimi blatniki izžarevajo mogočno cestno podobo.

Aygo X ponuja prostorno in udobno potniško kabino, ki s svojo zasnovo spodbuja spontano interakcijo med voznikom in potniki. Prijeten občutek dobrodošlice je izboljšan s senzorično kakovostjo, ki je vodilna v razredu. Povsod so prisotni številni premišljeni detajli, od subtilno usklajenih šivov sedežev do rešitev za shranjevanje, ki so zasnovane z mislijo na potnike.

Modro nebo in svobodomiselni duh.

Ste navdušeni nad vožnjo z vetrom v laseh? Samo odprite platneno streho in Aygo X bo poln svežega zraka. Svet okoli sebe boste zaznali z vsemi petimi čutili. Toplota sonca na vašem obrazu. Veter v laseh. Prizori in zvoki živahnega mestnega življenja povsod okoli vas. Pustite svetlobi, da vas preplavi in v slogu križari po ulicah z Aygo X Air.

Povežite se z vašim avtomobilom in z mestom.

Aygo X je precej več kot mestni avtomobil. Je podaljšek vašega življenjskega sloga. Intuitiven za uporabo in brezhibno povezan. Vaš Aygo X se bo s številnimi funkcijami počutil kot pametni telefon naštirih kolesih. Toyota Smart Connect ponuja tekočo brezžično povezavo med vašim telefonom in multimedijskim sistemom. Vrhunski avdiosistem bo vedno z veseljem predvajal vašo najljubšo glasbo. 9-palčni visokoresolucijski zaslon prikazuje vse, kar potrebujete – navigacijo v oblaku in dogodke na cesti v realnem času, omogoča pa tudi pametno parkiranje in pametno polnjenje rezervoarja za gorivo. Od izogibanja prometnim zamaškom do narekovanja sporočil, od daljinskega hlajenja kabine do zaklepanja/odklepanja vrat prek aplikacije MyT. Aygo X je vedno pri roki za pomoč – tako na poti kot z uporabo pametnega telefona.

Katera je vaša začimba?

Toyota Aygo X je na voljo v štirih pikantnih dvobarvnih kombinacijah, ki so prilagojene vašim okusom.

Lahko ste strastni, zabavni in ognjeni kot »Chilli Red« .Čili izžareva strast. To je premijska barva, ki privablja poglede s kombinacijo toplote in globine. Gre za rdečo barvo, ki jo krasijo tudi modre kovinske bleščice.

Lahko ste pustolovski kot »Cardamon Green«. Kardamom ustvarja vtis sloga in elegance. S svojimi zelenimi toni omogoča prefinjeno estetiko.

Lahko ste  živahni in izvirni kot »Juniper Blue«. Brin poudarja mladost v kombinaciji z moškostjo. Modra barva je zasnovana posebej za ta model in mu zagotavlja ledeno modrino s subtilnimi rdečimi podtoni.

Ali pa ste prefinjeni kot »Ginger Beige«. Ingver je sofisticirana bež barva, ki poudarja avanturo in toplo kompleksnost.

Vsaka začimba se harmonično usklajuje z notranjo barvno shemo za resnično vrhunski občutek. Bodite drzni in izrazite svoj okus.

Oglejte si podrobnosti novega vozila Aygo X

Spoznajte več

Nova Toyota Aygo X – nova generacija dostopnega sloga in zabave

Odkrijte več