1. Discover Toyota
  2. Inovacije znamke Toyota
  3. Hydrogen-economy
  4. Fuel-cell-business
Izberite

Posel z gorivnimi celicami

Toyota sodeluje s strankami, ki izdelujejo brezemisijske izdelke na vodikove gorivne celice.
Da bi vodik postal priljubljen, je treba zagotoviti povečanje ekonomije obsega in zmanjšanje stroškov. Za razširitev uporabe vodikovih gorivnih celic je Toyota ustanovila novo poslovno skupino za lažje sodelovanje s partnerji.

Ponudnik rešitev

Posebna poslovna skupina za gorivne celice, ki jo je ustanovila Toyota Motor Europe (TME), je odgovorna za inženiring aplikacij, montažo in prodajo. Ekipa se povezuje z zunanjimi partnerji, da zagotovi optimalno uporabo našega modula gorivnih celic v izbrani aplikaciji partnerja. Skupina ima torej ključno vlogo kot ponudnik rešitev za stranke v različnih sektorjih. Praktični primeri tega pristopa so že opazni. Pred kratkim smo integrirali našo tehnologijo gorivnih celic v številne izdelke vključno z avtobusi, tovornjaki in čolni.

Integracijsko znanje

Delujemo tudi kot sistemski integrator s partnerji za razvoj, testiranje in vzpostavitev tehnologije gorivnih celic kot dolgoročne rešitve. Naša tehnologija vodikovih gorivnih celic je na voljo zunanjim partnerjem, poleg tega pa ponujamo naše celovito integracijsko znanje in izkušnje ter našo podporo pri inženiringu.

Poslujte z vodilnim v industriji

Naša tehnologija gorivnih celic združuje visoko zmogljive komponente, kot je sklop gorivnih celic, s komponentami, ki skrbijo za dovod zraka, dovod vodika, hlajenje in nadzor moči v enem samem kompaktnem modulu. S tega vidika je  naša tehnologija vodikovih gorivnih celic prava brezemisijska rešitev za različne partnerje. Poleg tega naši inženirji nudijo popolno podporo pri uvajanju tehnologije v posebne aplikacije. To poteka prek medsebojnega sodelovanja, ki vključuje tehnične in komercialne zahteve, simulacijo in poprodajo.