1. Discover Toyota
  2. Blagovne znamke in storitve
  3. Toyota
Izberite

Znamka Toyota

Gremo onkraj meja.
Zagotavljamo srečo za vse in potujemo onkraj meja. Prizadevamo si preseči današnja pričakovanja in ustvariti boljši jutri.

Zaupanja vreden

Inženirji in oblikovalci znamke Toyota si vedno prizadevajo, da bi stvari naredili še boljše. pri tem se zanašajo na  svoje znanje, talent in strast. Na ta način snujejo avtomobile, organizirajo proizvodne procese, skrbijo za okolje in mislijo na prihodnost.

Tradicija nenehnega izboljševanja nas je pripeljala do tega, da našim strankam lahko ponudimo avtomobile vrhunske kakovosti, ki so podprti z zanesljivimi storitvami in preglednimi postopki.

Premišljeno

Pri znamki Toyoto si prizadevamo preseči pričakovanja. Nasmeh pa je za nas največja nagrada. Našim strankam ponujamo varno in inovativno izkušnjo vožnje, ki jo zlahka vključijo v svoje vsakdanje življenje.

Naša maloprodajna mreža nudi personalizirano podporo in strankam ponuja nepozabne izkušnje. Zato smo leto za letom na vrhu lestvice raziskav zadovoljstva strank.

Veselo

Ženeta nas velika strast do avtomobilov in veselje do vožnje. To velja za običajne ceste ali dirkališče. Naš cilj je narediti vsako potovanje resnično prijetno za vsakogar.

To pomeni razmišljati o edinstvenih potrebah po mobilnosti vsakega posameznika in skrbeti ne samo za naše voznike, temveč za vse, ki imajo takšen ali drugačen opravek z našimi vozili.

Vizionarski

Toyota je vedno videla svet nekoliko drugače. Kjer drugi morda vidijo ovire, mi vidimo priložnost. Zato smo bili pionirji na poti proti ničelnim emisijam. Toda za nas je to šele začetek. Zato gremo onkraj meja.

Od mest, ki jih poganja samo čisti vodik, do rešitev mobilnosti, ki koristijo vsem. Prizadevamo si ustvariti bolj vključujočo in trajnostno družbo, ki bo temelj boljšega sveta.