1. Discover Toyota
  2. About us
Izberite

Toyota Adria d.o.o.

Od 1998
Toyota Adria d.o.o. je del globalne Toyotine družine in že od leta 1998 generalni uvoznik in distributer za Toyota in Lexus vozila ter dodatne avto opreme s široko razvejano distribucijsko mrežo v Adria regiji (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Kosovo in Črna Gora).

Podjetje Toyota Adria d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1998. Kasneje so bila ustanovljena hčerinska NMSC podjetja:

  • Leta 2002 Toyota Croatia,
  • Leta 2003 Toyota Serbia,
  • Leta 2009 Toyota BiH (od leta 2005 – 2023 Predstavništvo Toyota Adrie v BiH).

V Sloveniji ima podjetje okrog 50 zaposlenih, v regiji pa je skupno 90 zaposlenih.

V Ljubljani, Zagrebu in Beogradu so tudi hčerinska podjetja, ki so pooblaščeni prodajalci za naša vozila:

  • Toyota center Ljubljana,
  • Toyota centar Zagreb,
  • Toyota centar Beograd.
Zgodba o uspehu Toyote Adria temelji na inovacijah. Smo del globalnega podjetja, pionirja številnih izdelkov in storitev, ki našo znamko uvrščajo na sam svetovni vrh med avtomobilističnimi znamkami. Poleg tega pa smo tisti, ki nas odlikujeta srčna predanost in strast ljudi, s katerimi lahko premikamo meje tehnoloških in družbenih norm. Vsak dan stremimo k vedno boljši družbi ter se iz proizvajalca avtomobilov spreminjamo v podjetje, ki narekuje trende mobilnosti v najširšem smislu. Svoje znanje in izkušnje uporabljamo in predajamo na načine, ki koristijo ljudem, skupnosti in našemu planetu, da bi zgradili boljši danes in še boljši jutri. Naša vizija »mobilnosti za vse« z roko v roki s sloganom »Start Your Impossible« nam omogočata, da gremo onkraj meja.

Organizacijska struktura in klima:

Naše stranke so za nas najpomembnejše. Z njihovo pomočjo tudi mi lažje razumemo, kaj pomeni pojem kakovosti Toyota. Neodvisna mnenja naših strank in njihove izkušnje z našimi vozili so za nas izjemnega pomena, saj nam pomagajo pri snovanju vedno boljših avtomobilov in mobilnostnih storitev.

Toyota Way koncept delovanja je temelj naše korporativne kulture in temelji na dveh stebrih: nenehnih izboljšavah, ki zajemajo principe izziva, Kaizen (nenehen napredek) in Genchi Genbutsu (pojdi k viru) ter spoštovanju ljudi.

Naš trajnostni pristop je osredotočen na vedno boljšo mobilnost za vse. Kupcem želimo odpreti nove priložnosti, spremeniti življenje na bolje in prinesti nova odkritja. Če se lahko ljudje svobodno gibljejo in premikajo, je vse mogoče. Naša kampanja Start Your Impossible uteleša to vizijo. Mobilnost mora biti dostopna vsem. Tudi starejšim ter ljudem s telesnimi in duševnimi omejitvami.

Kakovost je osrčje vsega, kar počnemo. Nenazadnje je tudi odraz načela nenehnega napredka kaizen, saj si na vsakem koraku svojega delovanja prizadevamo, da bi svoje naloge opravili še bolje ter na ta način strankam ponudili čim bolj kakovostne storitve in izdelke.

Kariera v Toyoti

Iščemo raznolike, nadarjene člane ekipe, ki bodo z nami gradili prihodnost. Ne glede na to ali ste na začetku vaše karierne poti ali če ste že izkušeni na svojem profesionalnem področju in bi radi vstopili v Toyotino družino, bomo veseli vašega interesa. Ponujamo zanimive in raznolike priložnosti za talentirane in predane posameznike.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev:

Od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo vedno razmišljali o možnih izboljšavah in napredku, saj je to glavno vodilo v Toyoti. Pričakujemo, da bodo tudi novi sodelavci v svoje dnevno delo hitro prenesli Toyota Way in preko timskega dela, spoštovanja drug drugega in nenehnega izboljšanja sodelovali pri ustvarjanju še boljše prihodnosti za vse.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim:

Toyota je kraj za ljudi, ki veliko sanjajo in so odločeni, da te sanje uresničijo. Vaša kariera pri Toyoti je namenjena odkrivanju novih strasti in talentov ter razvijanju veščin in pristopov, ki vam bodo omogočili reševanje problemov v resničnem svetu, razvoj inovativnih rešitev in ustvarjanje sprememb.

Zaposlenim ponujamo motivacijsko okolje, sodelovanje s sodelavci iz različnih držav, motivacijski sistem nagrajevanja, sodelovanje pri projektih in dogodkih, ki jih imamo s civilno družbo, pri okoljskih projektih, športnih dogodkih itd.

Spremljajte nas preko družbenih omrežij oziroma posredujte svoj življenjepis na naslov: kadri@toyota.si

Toyota Adria, d.o.o., je generalni uvoznik in distributer za Toyota in Lexus vozila ter dodatne avto opreme s široko razvejano distribucijsko mrežo v Adria regiji (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Kosovo in Črna Gora). V Sloveniji imamo tudi hčerinsko podjetje Toyota center Ljubljana, d.o.o., ki prodaja nova in rabljena vozila, rezervne dele ter nudi servisiranje vozil. Poleg tega imamo tudi sestrsko podjetje Toyota Tsusho Leasing Slovenija, d.o.o., ki skrbi za financiranje vozil.

 

Zgodba o uspehu Toyote temelji na inovacijah. Smo del globalnega podjetja, pionirja številnih izdelkov in storitev, ki našo znamko uvrščajo na sam svetovni vrh med avtomobilističnimi znamkami. Poleg tega pa smo tisti, ki nas odlikujeta srčna predanost in strast ljudi, s katerimi lahko premikamo meje tehnoloških in družbenih norm. Vsak dan stremimo k vedno boljši družbi ter se iz proizvajalca avtomobilov spreminjamo v podjetje, ki narekuje trende mobilnosti v najširšem smislu. Svoje znanje in izkušnje uporabljamo in predajamo na načine, ki koristijo ljudem, skupnosti in našemu planetu, da bi zgradili boljši danes in še boljši jutri.

Trenutno nimamo prostih delovnih mest. Vabimo vas, da še naprej spremljate našo spletno stran, kjer objavljamo prosta delovna mesta v našem podjetju.