1. Posedi
Izberite

Avtohiša F. Posedi v Murski Soboti odpira servisno-prodajni salon Toyota.

Toyota širi svojo prodajno mrežo v Sloveniji. Osmim trgovcem, ki s svojimi desetimi servisno-prodajnimi centri pokrivajo dobršen del Slovenije, se pridružuje tudi Avtohiša Posedi, ki v Murski Soboti po skoraj šestmesečnem premoru odpira nov center  in prevzema vajeti znamke Toyota.

Po zaslugi Avtohiše Posedi, ki velja za tradicionalno priznano avtomobilsko ime v Pomurju, se v Murski Soboti po skoraj šestmesečnem premoru spet odpira novi servisno-prodajni center. Salon bo svoja vrata odprl v tamkajšnjem nakupovalnem središču Supernova, servis bo obratoval v obstoječih prostorih Avtohiše Posedi. Že naslednje leto pa načrtujejo gradnjo povsem novega servisno-prodajnega centra Toyota. To bo sploh prvi center v Sloveniji, ki bo v celoti zasnovan po najnovejših standardih in smernicah priznanega japonskega proizvajalca.

V novem salonu si bo možno ogledati celotno paleto vozil Toyota, vključno s priljubljenim Yarisom, evropskim avtomobilom leta 2021, povsem novim kompaktnim športnim terencem Yaris Cross, Corollo, ki velja za najbolje prodajani avtomobil na svetu vseh časov, atraktivnim modelom RAV4, ki je utemeljil razred športnih terencev ter vsemi ostalimi modeli največjega proizvajalca avtomobilskih proizvajalcev na svetu Toyota.

"Izzivi so naša strast. Zato z velikim ponosom in zadovoljstvom začenjamo skupno pot z znamko Toyota, ki si je v svoji skoraj devetdesetletni zgodovini prislužila sloves izjemne kakovosti, zanesljivosti in trajnostnega delovanja.

Poleg tega je Toyota znana tudi po svojem spoštljivem in poštenem odnosu do svojih strank, pri svojem delovanju pa vedno upošteva skrb za okolje in družbo, v kateri deluje. Vse to so tudi vrednote Avtohiše F. Posedi, zato odločitev, da stopimo na skupno pot ni bila težka. Že naslednje leto načrtujemo gradnjo novega sodobnega centra, ki bo zagotovo še bolj pozitivno vplival na priljubljenost znamke Toyota v Pomurju," je ob otvoritvi povedala Simona Farkaš, direktorica Avtohiše Posedi.

Ob odprtju jim je dobrodošlico zaželel Kensuke Tsuchiya, predsednik Toyota Adria: »Verjamemo, da bomo tudi v Pomurju s Posediji sledili naši skupni misiji in skrbeli ne zgolj za prodajo vozil znamke Toyota, temveč za širjenje sreče, ki dela našo družbo boljšo. Dobrodošli v naši družini, kjer si ne glede na »vremenske situacije« vedno stojimo ob strani!«

Več o