1. Novice in dogodki Toyota
  2. Toyota Beyond Zero
Izberite

Toyota Beyond Zero

Onkraj meja

Dan Zemlje je prava priložnost, da se spomnimo, kako je Toyota pred več kot dvema desetletjema začela svojo pot do ničelnih emisij. Takrat je namreč predstavila model Prius, ki velja za prvi serijski avtomobil na hibridni pogon na svetu.

V tem času je s hibridno električno tehnologijo nenehno premikala meje elektrifikacije ter razvijala tudi priključno-hibridna in vozila na vodikove gorivne celice.

Hibridna električna vozila Toyota po vsem svetu vozi že več kot 17 milijonov voznikov, ki so do danes prihranili kar 140 milijonov ton CO2.

Brezemisijska družba danes ni več nedosegljiva. Zato se potovanje BEYOND ZERO nenehno razvija, številne nove tehnologija pa nas vodijo onkraj ničelnih emisij. Do leta 2025 bo Toyota ponudila več kot 70 elektrificiranih vozil, izmed katerih bo vsaj 15 baterijskih električnih modelov. Vozniki po vsem svetu izbirajo vozila Toyota zaradi užitka pri vožnji, ki ga omogočajo. Hkrati pa skrbijo za okolje in izničujejo ogljični odtis. Zato razmišljamo o dnevu, ki bodo kapljice vode edine emisije naših avtomobilov, pred nami pa bo le čist zrak.

 

BEYOND ZERO je zaveza znamke Toyota k soustvarjanju boljše družbe za vse, izničevanju emisij in preseganju meja avtomobilske industrije. Toyota ustvarja svet, iz katerega nihče ne bo izključen, poleg tega pa bo vsem omogočena svobodna pravica do gibanja. Zahvaljujoč številnim naprednim tehnologijam in inovativni mobilnosti Toyota zagotavlja nepozabno uporabniško izkušnjo, brezskrbnost, 10-letno jamstvo in 10-letno garancijo za hibridno baterijo.

Toyota je pionir elektrifikacije

Nič emisij ni končni cilj! Toyota razmišlja onkraj ničelne stopnje emisij in potrjuje svojo vodilno vlogo v svetu avtomobilske elektrifikacije, ki se je začela pred več kot 20 leti z uvedbo prvega serijskega hibridnega vozila.

Z uspehom Priusa se inovacije in razvoj niso ustavile. Toyota danes ponuja kar štiri različne elektrificirane pogonske sklope; hibridna električna vozila, priključno-hibrida vozila, vozila na vodikove gorivne celice pogon in baterijsko-električna vozila. Toyota želi uporabnikom ponuditi optimalno tehnologijo za njihove potrebe. Na ta način jim omogoča obliko mobilnosti, ki najbolj ustreza njihovemu življenjskemu slogu in okolju, v katerem živijo. Inovacije elektrificirane tehnologije bodo dosegle svoj vrhunec, ko vozila za seboj ne bodo puščala nobenih emisij. Pri modelu Mirai, ki je prvo serijsko vozilo na vodikove gorivne celice, so edine emisije kapljice čiste vode.

Toyota je vodilna v mobilnosti

Toyota potuje onkraj ničelne stopnje emisij tudi s preobrazbo iz klasičnega proizvajalca avtomobilov v dobavitelja trajnostne mobilnosti. Vsakemu posamezniku, ne glede na njegove morebitne omejitve, želi zagotoviti pravico do svobode gibanja. Poleg tega pa se odziva na spreminjajoče se potrebe družbe po mobilnosti. Zaradi tega je Toyota postala tudi partner Mednarodnega olimpijskega in paralimpijskega komiteja, s katerim spodbuja svobodno gibanje in odpira nove priložnosti vsakemu posamezniku.

Poleg tega je Toyota tudi prepričana, da je varnost pravica vsakega posameznika. S tem namenom so razvili številne napredne sistemi aktivne in pasivne varnosti, ki so del standardne opreme vseh vozil znamke Toyota. S temi sistemi skrbijo za varnost vseh udeležencev v prometu, pomagajo vozniku, predvsem pa varujejo človeška življenja.

Toyota je vodilna v zadovoljstvu lastnikov

Toyota s filozofijo BEYOND ZERO ustvarja tudi celostno nepozabno uporabniško izkušnjo. Vse to občutite pri uporabi vozila Toyota, obisku razstavnega salona ali spletne strani ter z uživanjem v storitvah, ki jih ponuja aplikacija MyT.

Toyota si na vseh ravneh prizadeva zagotavljati vrhunske storitve.  Skrbi za lastnike in njihova vozila, ponuja kakovost, trajnost in zanesljivost v kombinaciji z inovativnimi storitvami vzdrževanja. S programom Toyota Relax edina na trgu ponuja možnost 10-letne garancije za nova in rabljena vozila ter 10-letno garancijo za hibridno baterijo. Predvsem pa svojim strankam ponuja maksimalno stopnjo brezskrbnosti.

Toyota in njena korporativna odgovornost

Toyota potuje onkraj ničelne stopnje emisij, saj z zmanjševanjem negativnih vplivov prispeva k boljši družbi.

Zahvaljujoč inovacijam v proizvodnji, pametnim tehnologijam in varnejšim izdelkom omogoča posameznikom in skupnostim potovanje v boljši svet.

S številnimi družbeno odgovornimi projekti svoje stranke, zaposlene in družbo kot celoto opozarja, da sta sodelovanje in prispevek vsakega posameznika pomembna in dragocena.

Na ta način skupaj ustvarjamo družbo, ki spoštuje okolje in podpira vsakega posameznika, ne glede na njegovo starost ali sposobnosti, hkrati pa mu zagotavlja svobodo, brezskrbnost in predvsem gibanje.

Toyota je svojo potovanje začela že davno. Pridružite se nam na naši misiji BEYOND ZERO. Pojdimo skupaj onkraj meja. 

Odkrijte več