1. Ichiban 2021
Izberite

Toyota nagrajuje svoje najboljše evropske trgovce

· Nagrade je prejelo 44 trgovcev iz 32 držav, ki so žirijo prepričali s svojimi izjemnimi storitvami in uslugami.
· Pri izboru zmagovalcev nagrad Ichiban z letnico 2021 je bilo največ poudarka na inovativnih rešitvah in storitvah v času globalne zdravstvene krize.
· V Sloveniji nagrado prejela Avtohiša Furman iz Ptuja.


Beseda "ičiban" v japonskem jeziku pomeni številka ena. Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce.

Za nagrade se poteguje več kot 2500 trgovcev iz vse Evrope, letos pa je razglašenih le 44 zmagovalcev iz 32 držav. Ti so v svojem lokalnem okolju ambasadorji znamke Toyota in glasniki njenih vrednot.

Vsako leto so izmed vseh sodelujočih trgovcev izbrani zmagovalci, ki slovijo po svojih izjemnih storitvah in uslugah, hkrati pa so glasniki filozofije, v kateri so stranke vedno na prvem mestu.

“Vsak izmed nagrajenih 44 trgovcev je v svojem lokalnem okolju najboljši trgovec v mestu. Nagrajeni so za svoj izjemen prispevek pri širjenju vrdenot znamke Toyota, ki temeljijo na spoštljivem odnosu do strank. To jim je uspevalo tudi v časih, v katerih se vsi skupaj soočamo z nepredstavljivimi izzivi. Kljub pandemiji COVID-19 jim je uspelo ohraniti svoj doprinos družbi in pomagati vsem, ki so se borili v prvih bojnih linijah.

Hitro so se privadili novim razmeram in ustvarili nove načine poslovanja, ki so osredotočeni na človeški stik, ne glede na to ali poteka v živo ali prek digitalnih platform," je povedal Didier Gambart, ki je pri TME zadolžen za prodajo, marketing in zadovoljstvo kupcev.

Podelitev nagrad je potekala 10. junija 2021. 44 nagrajenih trgovcev je sodelovalo na enem izmed najpomembnejših dogodkov leta. Nagrade je podelil Matt Harrison, predsednik in direktor Toyota Motor Europe.

"Trgovci so naši ključni partnerji in so tudi ambasadorji znamke Toyota. Skupaj delujemo kot ekipa in sodelujemo pri spreminjanju izzivov v priložnosti. Zagotavljanje nepozabne potrošniške izkušnje je eden izmed glavnih temeljev naše nove misije Beyond Zero. Prav zaradi tega moramo tudi v bodoče utrjevati odnose s svojimi trgovci, saj so prav oni naša najpomembnejša vez do strank. Le tako bomo postali uspešno mobilnostno podjetje," pa o pomenu nagrad Ichiban razmišlja Matt Harrison, ki je vsem nagrajencem že poslal pismo s čestitkami in tudi posebno priznanje. 

Izmed slovenskih trgovcev je bila z nagrado Ichiban že tretje leto zapored nagrajena Avtohiša Furman s Ptuja, ki že vrsto let uspešno skrbi za prepoznavnost znamke v svojem lokalnem okolju. Avtohiša Furman je namreč vzorčni primer, kako je možno vrednote znamke Toyota uspešno vključiti v svoje delovanje in jih na subtilen način prilagoditi željam in potrebam svojih strank.

"Nagrada Ichiban je za nas veliko priznanje našemu delu. Na nek način je to dokaz, da delujemo v pravi smeri in da naše delo prinaša vidne rezultate. Vse to nas navdaja z velikim veseljem, zadovoljstvom in ponosom," je povedal Boštjan Furman, gonilna sile najboljšega trgovca vozil Toyota v Sloveniji.

Več o